Terhes lennék? Bonyolult, hosszú, lent
Figyelt kérdés
Szóval szeptember 30án menstruáltam utoljára, 4én együtt voltam valakivel védekezés nélkül. (védekezéssel, de nem 100 %-osan, szóval mondjuk hogy védekezés nélkül) 18-án pecsételő vérzésem és rózsaszín folyásom volt, ami addig sosem, aztán sokszor vizes áttetsző erős folyásom , ami nem jellemző rám. 23-án határozott pozitívat teszteltem, de a csíkom kicsit máshol jött ki mint kellett volna neki, és időn túl eltűnt. A következő tesztjeim negatívak voltak. Közben állandóan szurkált az alhasam, megnőtt az ivás igényem, 5 percenként pisiltem és kívánós lettem. Folyamatos volt a mindjártmegjön érzés, sokszor mentem tamponnal a mosdóba, hogy na most tuti megjött, de semmi. Ez több mint egy hétig tartott, máskor ahogy ezt érzem rá 1-2 napra megjön. 2-án erős görcsökkel kísért vérzés jelentkezett, tartott 3 napig, mint egy rendes menszesz. 7én az orvos nem látott semmit,azt mondta valószínűleg terhesség volt ami nem maradt meg, teszteljek pár nap múlva újra a biztonság kedvéért azért. 12-én időn túli pozitívat teszteltem, de a vonal vékony, és sárgás, meg nem is teljesen egyenes. Rengeteg képet tettem fel róla ide, mindenki aki kommentelt pozitívnak gondolja, én nem tudom már. Pár napja csináltam még egy tesztet, úgy döntöttem, hogy amit mutat, az a végeredmény, és azt elhiszem. Két csík jött ki, de a másodiknak csak a teteje látszik. Namost, mind a 3 különböző márkájú teszt, nem lehetek annyira béna hogy csupa hibásat fogjak ki, nem igaz? Mit jelenthetnek ezek? Tüneteim már nincsenek, de a súlyom lassan lassan növöget, holott nagyon szerencsés alkatom van és normál esetben éveken keresztül stagnál. Orvoshoz kéne mennem megint, igaz?2013. nov. 21. 21:23
11/25 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös! Sajnálom ha megsértettelek. A felső teszt az unokatesómé, és már 6 éves belőle a gyerek, ezért írtam, hogy biztosan pozitív. Összehasonlításnak tettem oda, hogy látszódjon hogy az enyém sárga. És szeretném a babát. Nem akartalak megsérteni.
2013. nov. 24. 09:33
12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves 5-ös, jót mulatok rajtad... te komolyan jelentetted a kommentemet? Igazán sok sértő volt abban hogy aki nem látja a csíkot az féltékeny... azonkívül a válaszaim nem is elsősorban rád vonatkoztak, hanem az előtted szólóra... tudod mit? már nem csak féltékeny, de gyerekes is vagy. Eddig sajnáltam hogy megsértettelek, most már csak nevetek rajtad. Na gyerünk, jelentsd ezt is...
2013. nov. 24. 14:25
13/25 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem az emberek akkor fekszenek le védekezés nélkül, ha akarnak gyereket. Mindegy
2013. nov. 24. 16:38
14/25 anonim válasza:
Oh. Nem értem, miért nem mondtad el akkor, hogy az nem a te teszted. Én a sárga tesztet nem mondanám pozitívnak, az alatta levőt meg még úgy sem. Szerintem csinálj még egy tesztet. Az x-epil, one step, early pregnancy nagyon jó, de bármelyik olcsó rossmannos vagy dm-es is megteszi. Ha az is negatív, akkor ne tesztelgess tovább, mert felesleges.
15/25 anonim válasza:
Szóval nekem szólt a féltékenység? :D :D :D 4 gyermekkel a hátam mögött édes drága bogaram te engem féltékenynek nevezel? :D Vicc vagy, és a kérdésed is az... :D :D :D Hát jót nevettem.. :D Köszönöm neked, kedves Kérdező... :D tetszik vagy nem, nem vagy terhes...;)
16/25 anonim válasza:
Sajnos egyre jobban azt hiszem, hogy valami pszichés dolog lehet a háttérben és ilyenkor racionálisan nehezen lehet meggyőzni a kérdezőt. Ha október 4-én volt az aktus, akkor november 7-én már 100% hogy látott volna valamit az orvos. Mivel előtte erős görcsei voltak a kérdezőnek és vérzése, ezért úgy tűnik sajnos, hogy nem maradt fenn a terhesség. Ezt szívből sajnálom. Ez okozta a fura teszteket is. A súlynövekedésről annyit, hogy ilyen kora terhességnél feltűnő súlygyarapodás nincsen, hiszen sem a méhnek sem az embriónak nincs nagyon mérhető súlya. Továbbra is azt tanàcsolom, hogy csinálj egy tesztet, de ne keresgélj rajta időn túl semmit és ne nézegesd sokáig, mert sok mindent beletud képzelni az ember, ami nincs is ott. A másik meg az, hogy, ha valaki babát szeretne, akkor úgy figalmaz, hogy próbálkozunk a párommal, férjemmel és nem pedig úgy, hogy védekeztem de mégsem és lefeküdtem valakivel. Ez nem kioktatás, csak felhívás, hogy félreérthetően írtad le a dolgokat. Remélem minden rendbejön és hamarosan megfogan a baba!
18/25 anonim válasza:
Nah! Köszönöm! Ezek szerint vannak még csodák :-) Gratulálok! Én őt már nyolc hetesnek nézem kb. Doki mit mondott? :-) ha már ekkora, nem is értem miért nem látták őt korábban. :-) Áll még az, hogy október 4-én foganhatott? Remélem most már megnyugodtál, mert fontos, hogy a babóra koncentrálj:-)
19/25 A kérdező kommentje:
:):):) Igen, 7 hetes 5 napos :) Annyira örülök:):) Ne haragudjatok, ha nagyon erősködtem, de íme az eredmény :) úgy tűnik tényleg van olyan hogy a tesztek sehogy sem adnak rendes eredményt és mégis van babóka :) Köszönöm mindenkinek, aki szurkolt értünk! :)
2013. nov. 25. 21:16
20/25 anonim válasza:
Nem csak a tesztek, hanem az orvos sem lehetett toppon. :-D Sajnálom én is, hogy ilyen nehezen indult a terhességed. Úgy látszik, néha a racionális gondolkodás és tények sem bizonyulnak igaznak és jobb hinni a csodákban. Jó volt mindezt megtapasztalni és bocsi, hogy kételkedtem. :-) Most már elárulhatom, hogy én is kismama vagyok, 28 hetes, ezért sem lehettem féltékeny, csak nagyon hihetetlen volt ez az egész :-) Még most is az, de jó értelemben. Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!