Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Bonyolult,...

Terhes lennék? Bonyolult, hosszú, lent

Figyelt kérdés
Szóval szeptember 30án menstruáltam utoljára, 4én együtt voltam valakivel védekezés nélkül. (védekezéssel, de nem 100 %-osan, szóval mondjuk hogy védekezés nélkül) 18-án pecsételő vérzésem és rózsaszín folyásom volt, ami addig sosem, aztán sokszor vizes áttetsző erős folyásom , ami nem jellemző rám. 23-án határozott pozitívat teszteltem, de a csíkom kicsit máshol jött ki mint kellett volna neki, és időn túl eltűnt. A következő tesztjeim negatívak voltak. Közben állandóan szurkált az alhasam, megnőtt az ivás igényem, 5 percenként pisiltem és kívánós lettem. Folyamatos volt a mindjártmegjön érzés, sokszor mentem tamponnal a mosdóba, hogy na most tuti megjött, de semmi. Ez több mint egy hétig tartott, máskor ahogy ezt érzem rá 1-2 napra megjön. 2-án erős görcsökkel kísért vérzés jelentkezett, tartott 3 napig, mint egy rendes menszesz. 7én az orvos nem látott semmit,azt mondta valószínűleg terhesség volt ami nem maradt meg, teszteljek pár nap múlva újra a biztonság kedvéért azért. 12-én időn túli pozitívat teszteltem, de a vonal vékony, és sárgás, meg nem is teljesen egyenes. Rengeteg képet tettem fel róla ide, mindenki aki kommentelt pozitívnak gondolja, én nem tudom már. Pár napja csináltam még egy tesztet, úgy döntöttem, hogy amit mutat, az a végeredmény, és azt elhiszem. Két csík jött ki, de a másodiknak csak a teteje látszik. Namost, mind a 3 különböző márkájú teszt, nem lehetek annyira béna hogy csupa hibásat fogjak ki, nem igaz? Mit jelenthetnek ezek? Tüneteim már nincsenek, de a súlyom lassan lassan növöget, holott nagyon szerencsés alkatom van és normál esetben éveken keresztül stagnál. Orvoshoz kéne mennem megint, igaz?
2013. nov. 21. 21:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Van még egy teszt,digitális,az tuti pontosra megmondja.Kicsit drága,2900-3000 ft,a DM-ben is tudsz venni,ez azt is megmutatja hányadik hétben jársz.Én megcsinálnám helyedben,és ennek fügvényében orvos.
2013. nov. 21. 21:38
 2/25 anonim ***** válasza:
Ha terhességed volt, és spontán vetélésed egy ideig még lehet hcg a szervezetedben, ami miatt a teszt mutathat pozitívat. Hízni meg hízhatsz attól is, hogy előtte sokat ettél, mivel a sok étel nem azonnal fog meglátszódni rajtad... Ha téged megnyugtat 1 hét múlva csinálj egy 50es tesztet. Ha nem jön meg a következő menstruációd akkor pedig fordulj orvoshoz.
2013. nov. 21. 23:33
 3/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ha október 4.-én voltatok együtt, azt már most egyértelműen ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Hajlamosak vagyunk beképzelni magunknak tüneteket, látunk oda csíkot ahol egyébként nincs stb... Valószínűleg tényleg babád volt, de azzal a görcsös vérzéssel el is ment. :( Én is hasonlóképpen járhattam most... Szerintem menj vissza az orvoshoz nézzen meg minden rendben van-e, én is megyek egy hét múlva.
2013. nov. 22. 05:23
 4/25 anonim ***** válasza:
Én ezt a kérdést már kb 4 formában láttam itt fenn...Szerintem abszolút nem volt pozitív a teszted, mert a csík sem ott jött ki, ahol kellett volna......Ha terhes lennél, már régen mutatná....Ne éld bele magad ennyire..És felteheted még 8x a kérdést, attól a teszted nem lesz pozitív! Amiket a napokban feltettél 3 tesztet, abból 2 nega volt egy meg értékelhetetlen!
2013. nov. 22. 10:15
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes! A dokinak már bizonyos jeleket látnia kellett volna, ami arra utalhat, hogy terhes vagy. Ráadásul véreztél is rendesen. Láttam a tesztjeidet és nekem egyik sem tűnt pozitìvnak.
2013. nov. 22. 11:08
 6/25 anonim ***** válasza:
1. vagyok.Csináltál digi tesztet,vagy voltál dokinál?
2013. nov. 22. 15:37
 7/25 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem Kérdező, ne bennünket oltogass, hogy hova járjunk, mert simán offolhatnánk a kérdésedet, mivel több formában van feltéve ide.........Ez az egyik... a másik...az, hogy több formában teszed fel, szerinted bárki azt fogja írni, hogy terhes vagy? :) Komolyan nem értelek.. :)
2013. nov. 22. 16:44
 8/25 A kérdező kommentje:
Én meg téged nem értelek, miért zavar ha többször megkérdezem? Képzeld szeretném tudni hogy vajon terhes vagyok-e. És nyilván nem csak tőletek hanem orvostól is, de mivel nem tudok minden nap orvoshoz szaladgálni ezért megkérdezem itt is. Sajnálom hogy nincs jobb dolgod mint minden nap a gyakorin lógni. Amúgy meg nem kívánok ilyen ostoba veszekedésbe belemenni valakivel akit még csak nem is ismerek, csak felhúzott hogy lenegatívozod a felső tesztet, ami olyan pozitív hogy az már fáj. Idegesítenek a kérdéseim, szóval negatív ,úgy, hogy meg sem nézed. Erre nagy szükség van. Na, szerintem hagyjuk egymást, mindenkinek jobb lesz. Szép estét
2013. nov. 23. 01:29
 9/25 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező! 5-ös vagyok! Engedd meg, hogy leírjam, mennyire mélységesen megsértettél! Első alkalommal valami olyasmit akartam ìrni, ami nem tűr nyomdafestéket, de aztán lehiggadtam. Nem értem, hogy jössz te ahhoz, hogy normális embereket a normális válaszaikért leugass? Felháborító! Bennem semmi rosszindulat nem volt és féltékenység meg pláne nem. Egyszerűen leírtam a véleményem, hogy a tesztjeid negatívak és nem vagy terhes a véleményem szerint. Egy szóval nem bántottalak. Szeretném megkérdezni, hogy melyik kettő teszted lett pozitív?

1. Amelyiknél totál máshol jelent meg a csík, majd el is tűnt?

2. Az időntúli sárga vonalas teszt?

3. A teszt, amelyiken a második csík egyaltalán nem jelent meg csak valami piros, alig látható paca volt a tetején?

Ezért lettem én leugatva, mert szerintem ezek közül egy sem pozitív??? Eddig szívből drukkoltam neked, de már az egész nem érdekel, mert nem érdemled meg!

2013. nov. 24. 08:36
 10/25 anonim ***** válasza:
Jah és azért is írtam határozottan, hogy nem vagy terhes, hogy meg is nyugtassalak. Ugyanis ha azt írod, hogy valakivel lefeküdtél védekezés nélkül, akkor gondoltam nem akarsz gyereket. Én kérek elnézést, hogy határozott, megnyugtató választ akartam írni.
2013. nov. 24. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!