Terhes lennék? Bonyolult, hosszú, lent
Kedves kérdező! 5-ös vagyok! Engedd meg, hogy leírjam, mennyire mélységesen megsértettél! Első alkalommal valami olyasmit akartam ìrni, ami nem tűr nyomdafestéket, de aztán lehiggadtam. Nem értem, hogy jössz te ahhoz, hogy normális embereket a normális válaszaikért leugass? Felháborító! Bennem semmi rosszindulat nem volt és féltékenység meg pláne nem. Egyszerűen leírtam a véleményem, hogy a tesztjeid negatívak és nem vagy terhes a véleményem szerint. Egy szóval nem bántottalak. Szeretném megkérdezni, hogy melyik kettő teszted lett pozitív?
1. Amelyiknél totál máshol jelent meg a csík, majd el is tűnt?
2. Az időntúli sárga vonalas teszt?
3. A teszt, amelyiken a második csík egyaltalán nem jelent meg csak valami piros, alig látható paca volt a tetején?
Ezért lettem én leugatva, mert szerintem ezek közül egy sem pozitív??? Eddig szívből drukkoltam neked, de már az egész nem érdekel, mert nem érdemled meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!