Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kanyargós bonyolult sztori utolsó 2 év szerelmi életemből. Tanácstalan vagyok, jól jönne pár objektív vélemény. Szerintetek?
Az egész 2011. Február 5.en kezdődött... egy baratnom szervezett meglepetesbulit a baratjanak es mi ketten szerveztuk. Meghivtuk par osztalytarsat es szulinapi bulit tartottunk. A buli nagyon jo volt es megismertem a kovetkezo 2 ev alatt 3 baratom amit akkor meg nem is sejtettem. Azon az este elvoltam egy sraccal nagyon kedves nagyon aranyos de a tortenet szempontjabol jelentektelen. Osszejottunk es majus 10.en szakitottam vele mert kozbe beleszeretett masba de mont mondtam o lenyegtelen. A buli ota folyamatosan beszelgettem egy masik osztalytarssal akivel napetig beszelgettunk. Nagyon sokat es mindenfelerol. Ugy ereztem o a lelkitarsam es semmi tobbet nem akart tole. Volt hogy delitan lezdtunk beszelgetni es reggel fejeztunk be. Egyszoval imadtam vele beszelni es gyakran vele almodtam. Mikor majus 10en szakitottam az akkori baratommal legyen G. Akkor utanna ez a srac akivel azota beszelgettem legyen J. Elhivott egy buliba es aztan nalam aludt. Nagyon nagy volt a vonzodas koztunk akkor meg szuz voltam. J-vel vegul osszejottunk es nagyon boldogok voltunk. Június 26.an lefekudtunk es elvesztettem a szüzességem. A nyar alatt nem voltunk sokat egyutt es beszelgetesunk is kihult de csak az o oldalarol. 2011 Szeptember 3.an szakitott velem es en nem is fogtam ezt fel azota sem. Namarmost oktober 1.jen ottaludtam egy harmadik sracnal legyen az o neve M. Ez az m a legrendesebb srac akit a vilag hordott a hatan. 22 eves.Nem iszik nem bulizik vallas9s mindent megadott nekem es szerelmesek voltunk. Nagyon szeretem ot meg ma is de mig egyutt voltunk nem tudtam kiverni J.t a fejbol. Meg mindig folyamatosan vele almodtam beszelgettunk es nem tudtam kiheverni. M.mel valo kapcsolatom alattelloztem az ivast bulizast fiukkal beszelgetest. Vagy9s melloznom kellett v9lna hogy elfogadjon... sajnos ebbol nagyon sok vitank volt. 2012 december 28.an spk beszelgetes kpvetkezteben egyitt buliztunk Jvel ami engem nagyon boldogga tett hiszen ugy velem o eletem szerelme de M sokkal jobb ember mint J en meg sem tudok atallni arra hogy kiverjem a fejembol Jt. 3013 marciusaban szakitottam Mmel mert nem birtam tovabb kinozni ugy hogy kozben mJ van a fejemben pedig Mmet is nagyon szeretem... mikor 1 honapot kulon voltam rajottem h Mnel jobbat soha nem fogok talalni es azt hittem el tudom felejteni Jt de nem megy es meg mindig szoktam ra gondolni. Nemreg beszeltunk es nagyon jo volt.
Vissza szerezzem Mmet vagy hagyjam? Jvel valoszinuleg sosem leszünk mar egyutt a sok beszelgetesunk ellenere ami azota megintcsak atment ejszakakat atbeszelesbe.
Tudom hogy gaz h egy osztalybol 3 fiuval voltam. Tudom hogy gaznak gondoltok de egyszeruen csak el vagyok veszve az erzelmekben. M es J volt a ket ferfi akivel lefekudtem életemben és mindketto egyutt jelenti szamomra a világot.
es ne iteljetek el.
Bocs, ha kicsit felre ertettem ezt a ki-kivel jar egy osztalyba dolgot, eleg keso van:).
Tudod en szeretem a parom, neki is van egy par olyan dolga, amivel nem igazan tudok megbekelni, de azt is tudom, hogy idovel magatol fog megvaltozni, ahogy idosebb lesz, erettebbe valik es ahogy egyre komolyabba valik a kapcsolatunk. A te M-ed nem igazan all jol a dologhoz, en nem gondolnam arrol, akit szeretek, hogy o sosem fog nekem megfelelni. Hiszen szeretem, egyutt vagyunk es mindketten szepen-finoman formaljuk egymas az eltelt ido alatt. A tobbit, hogy felidegesiti magat dolgokon, hat konnyebb volna ha tudnam mik ezek a dolgok, csak egy peldat, hogy tudjam hova rakni. Es valoszinuleg jol gondolod, ha vissza is kapnad M-et, akkor is lennenek gondok, de minden kapcsolatban vannak gondok:).
Te magad irtad, hogy nem bizik benned, ami ugyan a tortentek fenyeben ertheto, de az, hogy soha nem bizott benned az nem. Elcsepelt mondas, hogy nincs kapcsolat bizalom nelkul, de tenyleg igy van. Barmennyire szeretned ot visszakapni, ha meg a tortentek elott is igy allt hozzad, akkor ott vele van baj. Tudom, hogy nehez lesz, vagy nem tetszik majd elsore a gondolat, de szerintem hagyd ezt a sracot (M) es inkabb olyat keress, aki meg tud benned bizni es akivel tiszta lappal indulhattok. Lehet, hogy jo embernek tartod es szereted ot, de ez igy mar akkor sem lenne jo ha ujrakezdenetek (lehet a noverednek is igaza van). Akit/akiket szerettel, azokra emlekezz jo szivvel es lepj tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!