Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek, folytatás lent!?
Hello'
Szóval lehet nem leszek népszerű a szemedben de lenne pár tanácsom.
1. az ilyen csajokat akikben "Pánik" van egy kapcsolattal kapcsolatban felejtsd el azonnal. Egy fokon természetes hogy tart ettől vagy attól, de ha valaki valakit szeret akkor ha az illetővel van a 'pánikja' csökken.
2. ez a buszos dolog érdekes, pl vihetett volna magukkal téged is vagy ilyesmi..
3. úgy látom, te próbálsz vele találkozni ami jogos, viszont ez őt nem nagyon érdekli, ezért nem értem hogy mi ez a nem akar elveszteni, nincs gond duma. Szerintem mondjad meg neki, hogy neked ez a helyzet/viselkedése nem tetszik, amennyiben még párszor ezt eljátssza akkor meg szakítasz vele. (utolsó fél mondatot nem mondod neki, majd megtapasztalja hamar, ha így folytatja.)
3. lennék'
Szóval hmm egyrészt sajnálom, hogy így alakult, másrészt szerintem jobban jártál, ne rugózz rajta ennél csak jobbat találsz (no tuti hogy futsz még gyökérbe, tapasztalat) :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!