Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátommal megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Amikor fent voltam az ő fb-jén, pont rá írt egy lány. így köszönt: sziaaaa. Már ez zavart, de utána nem bírtam ki. Folytatás lent!
Ezt nagyon gyorsan hagyd abba! Nevetségessé teszed magad nemcsak a párod, hanem mindenki előtt is!
Majd amikor ilyet olvasol: "nekem is tetszett a múlt éjjel", akkor már parázhatsz.
Ilyen miatt: "sziaaaa"... jézusom....
szerintem nem egészséges,ha megadjátok egymásnak a jelszavaitokat. mindenkinek kijár ez a fajta magánszféra. és , ha valaki nem akarja megadni a másiknak,nem feltétlen titkolózásra kell gondolni ,de én tuti nem adnám meg...
ezt félretéve, szerintem beszélj erről neki, hisz nem kell titkolnod,mivel tudja,hogy tudod a jelszavát, szóval gondolhatja,h nem "csak úúúúúgy" tudni akarod,hogy ne csinálj vele aztán esetleg semmit. szóval mondd el neki,h pont mikor bent voltál az ő fiókjában ráírt ez a csaj, és így láttad az előzményeket/beszélgetést... és hogy ez most mi, simán kitálal, ha már a jelszavát is simán megmondta neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!