Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátommal megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Amikor fent voltam az ő fb-jén, pont rá írt egy lány. így köszönt: sziaaaa. Már ez zavart, de utána nem bírtam ki. Folytatás lent!
Az, hogy megadta a jelszavát, két dolgot jelenthet.
Vagy nincs semmi titkolni valója, és valóban semmit nem akar attól a lánytól, vagy pedig egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolsz. És mivel nem akar felvállalni mások előtt, a második lehetőség sem kizárt.
Első vagyok: köszi annak, aki lepontozott, pedig nem hinném, hogy volt rá ok.
Amúgy. Ha titokban jártok, az régen rossz. A mostani barátommal egy ideig mi is titokban jártunk, mert én nem bírtam őt elengedni. Már éppen szakítottam volna, mikor mondta, hogy tegyük hivatalossá.
Gondolom, nem a "sziaaaa" volt a baj, hanem inkább az udvarolgatás. Szerintem ha már egyszer úgyis megadta a Facebook jelszavát, akár rá is kérdezhetsz. Meg az is furcsa, hogy titokban jártok, nehogy pletykáljanak rólatok (ugyan mit is? Tán csak nem azt, hogy együtt jártok? :D )
Szerintem ez a srác nem annyira veszi ezt a kapcsolatot komolyan, mint te.
Szerintem te a lúzerség prototípusa vagy, már bocs. Hamarosan még a cipősarkát is beléd fogja törölni, de ezzel a mentalitással, ami neked van, még loholni is fogsz utána mint egy kiskutya farokcsóválva. Az ilyenekkel, mint te BÁRMIT meg lehet csinálni, és ezt ki is használják.
EMBER!!! Nem vállal fel, hahó!És ki is magyarázza a semmivel, de te meg elhiszed. Ez neked nem mond semmit? ...Ha nem, akkor nagyon buta vagy.
Szia! Az régen rossz, ha nem vállal fel a srác! Én is voltam ilyen szituációban, és még fél évvel később is a legfájóbb, legmegalázóbb dolog ami valaha történt velem. Szóval a lehető legjobb tanács amit adhatok, hogy zárd le minél hamarabb ezt a kapcsolatot!
Szóval én szakítanék vele, mert ebben a "kapcsolatban" te fogsz sérülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!