Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? A barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátommal megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Amikor fent voltam az ő fb-jén, pont rá írt egy lány. így köszönt: sziaaaa. Már ez zavart, de utána nem bírtam ki. Folytatás lent!

Figyelt kérdés
szóval beleolvastam.. láttam, hogy a barátom "udvarol" a lánynak.. azaz nem komolyan, de írja neki hogy milyen szép, meg hogy remélem beszélünk még :) meg ilyenek.. és ha a lány írja, hogy most mennie kell, akkor a barátom elkezdett neki sírós fejeket írogatni.. utána még nekem is mondogatta hogy milyen jófej az a lány.. ha gondoljátok mesélek még, mert lenne még mit..ja és egyébként NAGYON féltékeny típus vagyok... segítsetek, mit tegyek?:)
2013. máj. 7. 17:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ja, ezért kell titokban, mi? Volt egy barátom, az is ilyet adott elő, kiderült, hogy szégyellt volna ismerősök előtt. Szerencsére addigra már kidobtam a p****ba.
2013. máj. 7. 17:58
 22/34 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna, hogy ennyi ilyen eset volt! :/ folyamatosan mondja, hogy mennyire szeret, de ha mondom neki hogy akkor bizonyítsa be, akkor azt mondja hogy bebizonyítja, de mondjam meg hogy hogy.. egyébként eddig megbíztam benne, de elgondolkodtam azon amiket írtatok.. hát.. már nem bízok meg egy kicsit sem..
2013. máj. 7. 18:03
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nem akarja hogy a suliban rólatok pletykáljanak vagy azt jelenti hogy égőnek érezné hogy veled van, vagy pedig még pár csajjal csinálja ezt. Hogy bizonyítsa be hogy szeret? Vállaljon fel, mutasson be az ismerőseinek, mint barátnőt. De ne dőlj be a hülye dumának hogy jajj dehát azt nem lehet mert pletykálni fognak. Kit érdekel, pletykáljanak. Ha ezt nem hajlandó megtenni akkor felejtsd el.
2013. máj. 7. 18:06
 24/34 A kérdező kommentje:
rendben.
2013. máj. 7. 18:09
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég féltékeny típusú csaj vagyok, szóval megértem a helyzeted. Vannak olyan nők, akik igazi kígyók, bármit bevetnek, hogy megszerezhessenek egy pasit, én ebből indulok ki, pláne, ha a barátom ilyeneket írna vissza neki mint amiket tiéd. Ez az én véleményem, de először ezt megbeszélném vele, ha ez után sem változik semmi, akkor kib*sznám.
2013. máj. 7. 18:27
 26/34 anonim ***** válasza:
Túl gyerekesek vagytok. Ez a titokban jártok, mert pletykálnak ez az oviban még elmegy.
2013. máj. 8. 07:32
 27/34 anonim ***** válasza:
vele vagy még?
2013. máj. 12. 16:57
 28/34 A kérdező kommentje:
hát most éppen nem beszélünk 1 hete kb
2013. máj. 16. 14:14
 29/34 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem beszéltek?
2013. máj. 16. 16:01
 30/34 A kérdező kommentje:
néha kicsit beszélek vele, de mostmár TÉNYLEG szakítani fogok vele. most pont beszéltünk, mindenre xd-vel válaszolt,elég későn nézte meg stb.. most pedig fogta magát és le ment fb-ről is..
2013. máj. 20. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!