Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet még belőle valami? /Folytatás lent/
Nos a lényeg a következő. Múlthét pénteken kidobott a barátnőm, pont a 3. hónapfordulónkon. Magam alatt vagyok nagyon, csak ő jár az eszemben, de tudom, hogy hibáztam. Féltékeny voltam, bunkón is beszéltem vele. De ezen kívül, nagyon sok közös programunk volt, és a szex is nagyon jó volt mind a kettőnk részéről. Tudom, hogy azt fogjátok mondani, hogy csak a csalódottság, és a hiányérzet beszél belőlem. Belátom, igazatok van valamilyen részben, de nekem inkább Ő hiányzik. Az együtt töltött idők, a szerelme. Szeretem, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretem.
Na de a lényeg most jön. Miután kidobott, rögtön elkezdett ismerkedni, és újra felvette a kapcsolatot a volt pasijával. /2 hetet voltak együtt még nyáron, nem volt se szex, se semmi/. Egyszerűen azért szakítottak, mert a volt barátnőmet idegesítette, hogy amikor nincsenek együtt, akkor kb le se sz.rja... Azóta a srác kint él Ausztriában, és dolgozik. Beszélt vele a volt barátnőm, hogyha hazajönne, nem lenne e kedve újra kezdeni. Én csak felszínes dolgokat írtam eddig neki, nem mondom egy szóval sem, hogy hiányzik, vagy hogy epekedve várom. Ő viszont nem keres. Ha rá írok, akkor válaszol, nem bunkó, visszakérdez. Túl gyorsan lett vége a kapcsolatunknak, abban biztos vagyok! Szerdán még azt mondta, hogy velem akar lenni, mert szeret, aztán pénteken kidobott. Reményemre váljék, hogy anyjával nem voltak jóban, de ahogy kidobott, hirtelen MINDEN RENDBEN lett köztük! Vajon a mami is beleszólhatott a dolgokba? Nem tudom, hogy érdemes e várnom rá, vagy esetleg hagyjam a fenébe az egészet?
Gondolom mindent elmondott az anyukájának, ahogy viselkedtél. Szerinted amiket művelsz (negatív értelemben), azok köztetek maradnak? Minden apró szarodról tudnak a szülei is, mert egy átlagos családnál a gyerek elmondja mi bántja.
Gondolom az anyukája megharagudott rád is, meg a lányára is, hogy veled van. Aztán amikor végre dobott mint egy használt kotont, megnyugodott.
A hibáiból tanul az ember. Ehhez tudod hogy kéne hozzá állnod? Minden ami történt az szépen legyen a múlté. Senkinek sem kell tudnia róla.
A következő párodnak meg egy szót se mondj arról, hogy miért szakítottál vele.
Könnyebb tisztán újra kezdeni egy új lánnyal és figyelni arra, hogy ne kövesd el azokat a hibákat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!