Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 17, ő 15 lesz szeptemberben. Mi a véleményetek? Lehet belöle valami?
Van egy aranyos lány a sulinkban, akivel beszélgetni szoktam. A korához képest eléggé érett, és úgy veszem észre, kölcsönös a szimpátia.... Viszont nem tudom próbálkozzak-e nála. Szerintetek nem zavarná a 2 és fél év korkülönbség?
esetleg a magasságkülönbség? jó egy fejjel magasabb vagyok?
Szerintetek? :)
Mi úgy vagyunk, hogy én 16 leszek, ő meg 18, ez nem sok korkülönbség, talán pont a megfelelő. A lányok ennek csak örülnek, hidd el:)
A magasságkülönbség sem számít a szerelemben:)
bírósági per? XD te kis trololo
kérdező! le kell szarni azokat akik baszakodnak.. ha nem foglalkozol velük előbbutóbb rájönnek, hogy marhára gyerekes a viselkedésük
jah..perXD
NEM, én szarok màsok vêleményére. ö viszont ilyen szinten elég èrzékeny mindennemü beszolásra...
Talán ez a legjobb, Nekem mindig is a 2évvel idősebb pasik tetszettek :D 15 évesen is :D. Szóval nyugi :) Talán még jobban is fog működni, mintha egy korúak lennétek.
A másik meg... az sose baj, ha a pasi magasabb a csajnál ;) Fordítva azért már neccesebb, bár ugye tudjuk, a szerelemben nem számít semmi se:)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!