Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatás. Na de hányszor?

Figyelt kérdés
Az én kis sztorim annyi, hogy 18éves lány vagyok, jelenleg szingli, 5hónapja ért véget egy komoly kapcsolatom ami 2évig tartott. Én engedtem el a kezét, szóval elvileg nincs jogom siránkozni, mégis kegyetlenül hiányzik. Abban a 2évben (a felénél) volt egy egy hónapos szakitás, amit szintén én akartam, de aztán valahogy rendeződni látszódtak a problémák szóval ujra belevágtunk és egy ujabb évvel bővültünk. A 2 szakítás oka ugyanaz, viszont most így h volt egy kis időm átgondolni a dolgokat, rájöttem, hogy azokat a problémákat meg lehetne oldani. Esélyem az viszont nembiztos hogy van, de 2napja újra elkezdtünk beszélni, ami pozitív. Azt az egyet viszont nemtudom, hogy a megszokás hajt felé vagy tényleg szeretem, mivel nekem ő volt az első barátom, szóval összehasonlitási alapom nincs. (vagyis annyi van, hogy nemrég volt egy párnapos kapcsolatom, aminek azért lett vége mert Őt kerestem a srácban..) Érdemes lenne harmadjára is ugyanugy elkezdeni? Én már vagy komolyan gondolom, vagy sehogy.. Van itt olyan esetleg, aki egy ilyen hosszabbacska szakitás után ujra együtt van a párjával?
2013. jún. 1. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
hehe akár az egyik ismerősöm is lehetnél aki betűre pontosan ezen ment/megy át :D neked is csak azt tudom mondani mint neki hogy fiatal vagy még előtted az élet lesz még bőven jobb és szebb és teljesen más pozitív értelemben. Hiába próbálnád visszahozni ami volt az már elmúlt sose lesz ugyanaz persze azt csak te érzed h szerelmes vagy e még vagy nem de az írásodból amennyi kiderül az alapján inkább hagyd az egészet....
2013. jún. 1. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
én már rengetegszer próbáltam újra az előző barátommal és a problémák egy pár hónap elteltével ugyanúgy kijöttek..:/ tudom hogy rettentő nehéz elengedni, nekem is ő volt a legelső barátom.. csak hát a különbségek és a problémák megoldásához két ember kell..
2013. jún. 1. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:

bocs, de mi az pár napos kapcsolat? körbe röhögtem a fejemet, az max beszélgetés, ne haragudj, de semmi más, annyi idő alatt nem ismered, sőt szinte nudli, amit tudsz róla

szakítás? annak megvolt az oka, kár folytatni, amúgy az igazi szerelem ami volt, már vége van, szünetek után sem lesz jobb, sőt ugyan az lesz v rosszabb, mint volt N

2013. jún. 1. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azért kaparok most, hogy az exem visszajöjjön hozzám. Sajnos nem sok sikerrel jártam eddig. De vannak akiknek sikerül és másodjára jobb lesz a kapcsolatuk. Ha eleget változtatok és tanultatok a problémák megoldásában akkor érdemes megpróbálni de csak akkor van értelme ha mindketten éreztek a másik iránt valamit.
2013. jún. 1. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó! Neked nagyon drukkolok, hogy ujra egy pár legyetek az exeddel! :))

Mi tegnap este találkoztunk, semmi nemvolt csak egy jót beszélgettünk. Látszik rajta, hogy szeret de mondta, hogy ezzel a szakítással úgy összetörtem, hogy nemtudja elhinni, hogy több példa nem lesz ilyenre. :/ Legközelebb nemtudom mikor találkozunk, vagy hogy fogunk-e de elég valószinű h igen:)

2013. jún. 2. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!