Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 4 napja késik, tesztet...

Klua kérdése:

Már 4 napja késik, tesztet még nem csináltam, mert 14-én úgy is mennem kell nőgyógyászhoz, szerintetek lehet, hog most összejött?

Figyelt kérdés

Mellékelem a hő diagrammom:

[link]

2013. nov. 5. 06:43
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

ez az első teszt képe

[link]

ez a másodiké

[link]

Voltam tegnap nőgyógyásznál, de ő nem látt semmit, elküld eg menotesztre, ha az negatív akkor megakarja indítani a menstruációm :/ de ha pozítiv akkor 100%-ban terhes vagyok. Ma megyek a tesztre :)

2013. nov. 8. 06:33
 22/31 A kérdező kommentje:

Most így áll a hőgörbém, szerintem jó :)

[link]

2013. nov. 8. 06:35
 23/31 A kérdező kommentje:
annyi hogy véletlen negatívat jelöltem be de ezt is csak most vettem észre :d a terhességi teszt eredményeként :)
2013. nov. 8. 06:36
 24/31 anonim ***** válasza:
ez nagyon pozi :)gratulálok! :)
2013. nov. 8. 07:53
 25/31 anonim ***** válasza:
mi újság?
2013. nov. 8. 13:10
 26/31 anonim ***** válasza:
szerintem ez szép pozitív, gratula:)
2013. nov. 8. 13:54
 27/31 A kérdező kommentje:

köszi :) azért reemélem, az orvos nem akarja megínidtani a menstruációm mmert nem látt semmit, mert voltak akik ezt mesélték az orvosomról :( hogy pozítiv volt a tesztjük és mivel ő nem látott semmit, miginditotta és utólag kiderült hogy e

így elvetélt :( azt mondták ne engedjem neki, szerintetek?

2013. nov. 9. 11:41
 28/31 anonim ***** válasza:
semmiképp ne hagyd,hogy megindítsa!Ez 1000%,hogy pozitív teszt,babád van oda bent :)
2013. nov. 9. 12:23
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem gagyom :)márnagyon rég várunk rá :) olvastam, oldalakon, hogy sokan kívánosak, görcsöl a hasuk mintha megakarna jönni és hasonló tüneteik vannak. Az én hasam is görcsöl, ugy mintha meg akarna jönni, mindig azt hiszem holnap meg is jönn, de nem :) különösebb kép nem szeretem a kávét, de az elmult két napban többetittam meg mint álltalában, ez is kivánosságnak számit?olyan dolgokat enni/inni amiket annira nem szeretünk? Mert pl:a kapuchinot szeretem, de tegnap izetlennek éreztem, a kávét nem annyira szeretem, de most jól eset és szintén két napja nagyon szeretnék inni eneria italt, kolát de inkább nem iszok. :) lehet, hogy koffinre vágyok?ez is kívánosság?
2013. nov. 9. 13:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Igen, ez kívánósságnak számít. Mikor volt az utolsó mensid első napja? Onnan számítottan vagy terhes. Kb. 7-8 hetesen menj akkor már látni fognak valamit. De én a helyedben mást keresnék, nem vinném végig a terhességet egy ilyen orvosnál.
2013. nov. 9. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!