Van valaki akinek az első baba az első hónapban összejött? Annak a második baba mikor jött össze?
Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 14:50
1/10 anonim válasza:
Igen a lányunk jött első próbálkozásra, a második gyerek 2 hónap után a 3. pedig 3 hónap után.
2/10 anonim válasza:
Nekem az első baba összejött elsőre, a második baba is, de ő nem maradt meg, utána három hónap pihi után, ismét elsőre összejött , most a harmadik babámat várom, aki szintén elsőre sikerült.
3/10 anonim válasza:
Igen, nekünk az első baba elsőre sikerült. A második szintén, viszont vetélés lett a vége sajnos. Most ismét próbálkozunk, most már fél éve ... :-(
4/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is elsőre összejött a kislányunk, de előtte volt egy vetélésem. Most szeretnénk kistesót, remélem ő is összejön hamar:)
2013. okt. 21. 15:07
5/10 anonim válasza:
nálunk mind a kettő az első hónapban sikerült :-)
6/10 anonim válasza:
Mindhárom elsőre :) parommal nagyon fogékonyak vagyunk egymásra.
7/10 A kérdező kommentje:
Remélem nálunk is így lesz.:) A menzeszig még van 9 napom:)
Kicsit türelmetlen vagyok:))
2013. okt. 21. 15:26
8/10 anonim válasza:
Lányom elsőre összejött, a 2. baba is, de sajnos elvetéltem. Azóta nem igen próbálkoztunk, csak úgy lesz ami lesz alapon, de az első pár hónapban nagyon vigyáztunk. Már lassan 5 hónapja. Most viszont lehet összejött, ma kellene megjönnie...még semmi:D
9/10 anonim válasza:
Első baba első hónapban, a második a másodikban és a harmadik szintén a harmadikban, Ő még a pocakban van:)
10/10 A kérdező kommentje:
Drukkolok hogy ne jöjjön meg:))
Gratulálok a kismamának a babához:)
2013. okt. 21. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!