Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen vállaltátok az...

Hány évesen vállaltátok az első babát? Hamar összejött?

Figyelt kérdés
És még egy kérdés, változó a ciklusom vagyis 26-33 naposak. Mikor lenne érdemes próbálkozni? A legutóbbi menstruációhoz viszonyítva? Az ovulációs tesztnél mit kell nézni? Honnan tudom, hogy mikor nagyobb az esély a teherbeesésnek?

2013. nov. 3. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
24 és a fogitabi abbahagyása utáni első hónapban. Sajnos a többire nem tudok válaszolni, mert én sose csináltam ovi tesztet, nem is nagyon számolgattam a napokat.
2013. nov. 3. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
[link] :) A.
2013. nov. 3. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 100% ban ugyanaz mint az 1valaszolonak! Figamzasgatlo abvahagyasa után 1honapban 24evesen szuktem és en sem használtam soha ovu tesztet
2013. nov. 3. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
25 évesen, esküvő utáni 2. hónapban összejött. Naptárat egyáltalán nem néztem én se.
2013. nov. 3. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:

28 évesen, első próbálkozós hónapban.

A legbiztosabb módszer: a mensesedtől minden másnap bújjatok össze. Így tuti nem mulasztjátok el a termékeny napot :)

Ha mindenképp számolgatni akarsz, a hőmérőzést inkább javaslom, mint az ovutesztelést. Itt sok segítséget kaphatsz hozzá: [link]

2013. nov. 3. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
30 évesen, a második próbálkozós hónapban lettem terhes. A többire nem tudok válaszolni, én éreztem, mikor van peteérésem és akkor voltunk együtt.
2013. nov. 3. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

28 éves koromban. 20-án leszek 29 és mára vagyok kiírva, de eddig semmi jel, hogy ma megérkezne. 2 év próbálkozás után jött össze (ezalatt volt ciszta műtét, hormon probléma,vetélés). Én használtam ovu tesztet, sosem volt számomra egyértelműen ugyan olyan erős a két csík, de mikir erősnek gondoltam,akkor együttvoltunk, a jelek szerint sikeresen. Ha most vennék ovu tesztet tuti a smile-sat választanám,az egyértelmű.

Sok sikert!

2013. nov. 3. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
26 évesen tabi abbahagyása után első hónapban.Ovutesztet én sem csináltam.Csak élveztük a próbálkozást :)Most vágtunk bele a tesó projektbe :)
2013. nov. 3. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Még éppen 27 éves volta mikor teherbe estem. Esküvő utáni hónapban, tehát az első komolyan próbálkozós hónapban, Én ovulációs mikroszkópot használtam (PG 53). Tudom, hogy itt sokan leköpködik, de nekem olyan barátnőm javasolta, akinek szintén első hónapban összejött vele, és egyébként neki doki javasolta... Úgyhogy ha jól használja az ember, akkor működik. És örök darab. Ha ilyen érdekes a ciklusod, akkor én biztos inkább egy ilyenbe ruháznék be, mert ki tudja mikor van peteérésed, és eldobhatóssal szerintem jóval drágábbja jön ki, főleg ha több hónapig tart...
2013. nov. 3. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
35 évesen, 1,5 év próbálkozás után. Semmi praktikával nem próbálkoztunk a szexen kívül.
2013. nov. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!