Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, akik több...

Van köztetek olyan, akik több hónapig próbálkoztak, mire összejött az első baba, bármilyen segitség nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy végül teherbe estetek még mielőtt orvoshoz fordultatok volna? Hány évesek voltatok,és hogyan viseltétek a folyamatos csalódást? És aztán milyen volt pozitivat tesztelni? Szivesen olvasnék néhány sikersztorit..!
2012. nov. 30. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:

6. hónapban mentünk orvoshoz, azt mondta hogy 1 év után érdemes vizsgálódni. A 7. hónapban már nem jött meg :-)

Mi mondjuk fiatalok vagyunk.

2012. nov. 30. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem vagyok mai csirke! :) 37-et taposom. 30 éves korom óta szeretnénk babát. Nem jött. Most rászántam magam, hogy elmegyek átfújásra, ha megjön, mert a hormonvizsgálatok nem mutattak elváltozást. Ez a 7 év kínszenvedés volt, rengeteg csalódással. És láss csodát! :) Pár órája (délután!) pozitívat teszteltem! El sem hiszem! Alig várom, hogy hazajöjjön a férjem és elmondhassam Neki! Nem kell mennem átfújásra! Ja, ami más volt, mint a többi hónapban, hogy mikor utoljára megjött (minden mindegy alapon) vettem egy doboz Gravidát és elkezdtem szedni. A férjemnek is adtam (azt mondtam Neki, hogy multivitamin...). Eddig mindig csak "sima" vitaminokat szedtem, de lehet, hogy éppen az ásványi anyagokra volt szüksége a szervezetemnek, ami ebben van, ezt már nem fogom megtudni utólag, de nem baj! És muszáj HINNI benne, hogy jönni fog! (Erre is csak most jöttem rá, kb. egy hónapja...) Mielőbbi sikersztorit Neked is!
2012. nov. 30. 17:54
 3/6 anonim válasza:
sosem védekeztem,első fiam 4 évre született házasságunk után,utána 10 év múlva a lányunk,és 1 év múlva még egy kislány....és mind 3 úgy,hogy az orvosom váltig állította,nekem nem lehet gyermekem!!elsőre azt mondta,csoda,de ennyi,,,nem is védekeztem mikor újabb csoda történt,és 3 hónap múlva megint teherbe estem.fiam 18 lányok 8 és 7 évesek!Az orvos tudomány szerintem a mi esetünkben eléggé elavult! a pozitív teszt látványánál jobb érzés már csak az újszülött látványa lehet...
2012. nov. 30. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsók! Nagy-nagy gratula nektek!!!
2012. nov. 30. 21:22
 5/6 Tica0121 ***** válasza:

Szia! Augusztus óta nem védekezünk és tegnap délután pozitívat teszteltem. :) Én majdnem 31 éves vagyok, a férjem 33. Orvossal beszéltünk, ő azt mondta, hogy általában 6-12 hónap a normál idő, ami alatt teljesen egészséges párnak össze jön a baba. Csak ennyi eltelt idő után érdemes bármilyen vizsgálatot kérni.

Mi augusztus óta menetrend szerint voltunk együtt, ez volt az első hónap, amikor azt mondtuk, hogy ebben a hónapban nem próbálkozunk, kicsit leeresztjük a gőzt. Ezért nem is gondoltam, hogy terhes lehetek, hát volt nagy meglepetés, hogy mégis! :D

Sok sikert Nektek!!

2012. nov. 30. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm 4-es! :) 2-es voltam!
2012. dec. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!