Első terhességem szinte az első érintéstől összejött, rá 3 évre pedig szeretnénk az új párommal babát de már 8 hónapja semmi? Lehet a párommal van gond?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 14:39
1/5 anonim válasza:
Veled is lehet gond, meg a pároddal is. Attól hogy te már szültél, még lehet kismillió ok, amitől nem jön össze. Pl hormonzavar, pajzsmirigy, peteérés problémák, petevezeték elzáródás, és még sorolhatnám. A párodnak is lehet gond, többféle. Ezt csak egy kivizsgálás során derülhet ki. De az is lehet, hogy semmi gond egyikőtöknél sem. Bátyámék is elvégeztettek minden vizsgálatot ami létezik, mindkettőjükön, semmit nem találtak náluk, és mégsem jön a bébi már 3. éve.
2/5 anonim válasza:
Nem akarak megbántani, de szerintem nagyobb a valószínűsége hogy veled van a agond.Ha a pároddal nem történt semmi azóta hogy megvan az első babátok(himlő mumsz, valami betegség, vagy műtét) akkor valószínű hogy nem jött rendbe a szervezeted. Gondolj bele hogy mekkora sokk a szülés a nő szervezetének..Megesik, neaggódj, egy orvos segíthet neked.
Tényleg lehet valami hormonzavar, vagy elzáródás, vizsgáltasd ki magad, és hogy megnyugodjatok a párodat is.
Hidd el ha egyszer összejött fog az még sikerülni.Sok sikert, és ne csüggedj, ne keresd hogy ki a hibás, mert rámehet a kapcsolatotok.
3/5 anonim válasza:
ÉN ugyanígy vagyok. Az első páromtól azonnal és legelsőre összejöttek a gyerekek, mind a kettő elsőre!!! A mostani párommal 7 éve várjuk a babát, már túl vagyok 4 sikertelen inszemináción, velem minden rendben. Mégsem jön a baba :(
4/5 anonim válasza:
neharagudj félreértettem a kérdésed, az uj pár rész lemaradt.Tekintsd semmisnek a válaszom.bocsánat, 2es voltam
5/5 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez a szitu,bele se merek gondolni,hogy nem lesz kistesónk:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!