Mitől lehet? Első gyerek könnyen összejött, a második meg nem?
Első gyermekünknél a férjem rám nézett és terhes lettem. Kb. kétszer próbálkoztunk. Most szeretnénk még egy babát és nem akar összejönni. Kb. 4 hónapja hagytam abba gyógyszert. Sok helyen olvastam, hogy akár 1 hónap után is teherbe lehet esni az abba hagyása után. De nálunk azóta semmi. Járt már így valaki? Lehet, hogy a terhesség után van valami mellékhatás (pl: petevezetékkel)? Voltam utána rendesen vizsgáltatni magam és nem szoltak, hogy bármi gond lenne.
24 éves anyuka
Szia!
Nálunk is így volt/van mint nálad! :-( Vagyis az első gyermekünk elsőre sikerült. A második, nem akart, majd a 6. próbálkozós hónapban elmentem vérvételre (pajzsmirigy), de nem volt gond, rá egy hónapra sikerült, de 6 hetesen elment, ráadásul missed ab. is kellett! Most a 4. hónapnál tartunk, remélem ez a hónap sikeres lesz. Bár már kezdem feladni, hogy valaha is lesz még babám! Ja mi már a 15 hónapnál tartunk, ha nem számítom bele a vetélést! :-( Voltam uh is, minden rendben, szóval nem tudom mi lehet a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!