Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 4 napja késik, tesztet...

Klua kérdése:

Már 4 napja késik, tesztet még nem csináltam, mert 14-én úgy is mennem kell nőgyógyászhoz, szerintetek lehet, hog most összejött?

Figyelt kérdés

Mellékelem a hő diagrammom:

[link]

2013. nov. 5. 06:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem lehet. Ami ironikus, hogy a doki első kérdése az lesz, hogy mi a teszt eredménye :) Ezért nem ártana mindenképp csinálnod egyet, mielőtt elmész hozzá. :) De bátran tesztelhetsz, ez nagyon szép görbe, és a 4 nap késés sem kevés :)
2013. nov. 5. 06:44
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Tüneted van valami ? Tesztet csinálj, mielőtt mész, mert ha terhes vagy sem fog még látszódni semmi.
2013. nov. 5. 06:45
 3/31 A kérdező kommentje:
A melleim érzékenyek, pedig akkor se voltakazok mikor megjött,redetileg azért kell menjek orvohozmert lassan 10 hónapja próbálkozunk és eddig semmi. Akkor holnap csínálok eg tesztett.
2013. nov. 5. 07:03
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme annak, hogy mér majdnem két hétig vársz, hogy hátha, csinálj tesztet, és kiderül. Elvileg 4 nap késénél már napaközben is + szokott lenni.
2013. nov. 5. 07:07
 5/31 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor még ma veszek tesztet és meglátjuk mi lesz, nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszaitokat! Számomra mind hasznos :)
2013. nov. 5. 07:11
 6/31 anonim ***** válasza:

Szia! Mindenképp tesztelj, a 4 nap késés és a mellérzékenység eléggé gyanús.

Viszont nem egy idõpontban mérted a hõdet, így azt nem tudom kiértékelni. A lényeg, hogy most fent van. Sok sikert kívánok!

2013. nov. 5. 07:17
 7/31 A kérdező kommentje:
Az lesz, miko végzek mmunkahelyemen, megyek a patikába :9 köszönöm :)igen sajnos nem mindi tudtam be tartni a pontos mérést, de ez az én hibám :(
2013. nov. 5. 07:21
 8/31 anonim ***** válasza:
Nekem mellérzékenység jelezte h terhes vagyok, mensikor sose volt. Csinálj tesztet, mielőtt mész dokihoz, mert szerintem úgyis megkérdezi. Szurkolok! Majd írd meg! :)
2013. nov. 5. 10:14
 9/31 anonim ***** válasza:
?
2013. nov. 5. 14:17
 10/31 A kérdező kommentje:
Még dolgozok, de alíg várom, hogy végezzek :) 17-ig nyitva a patika azt még pont elfogom érni :) megírom :)
2013. nov. 5. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!