Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy végre 5év után terhes vagyok?
Mind a 2-en NAGYON szeetnénk már kisbabát.Én 32 párom meg nyomja a 34-et.5éve próbálkozunk.Most nagyon úgy néz,hogy végre sikerült.
Azt szeretném,ha segítenétek abban,milyen emlékezeteses lehetne elmondani neki,hogy szerelmünk gyümölcsét várom?
Köszi az aggódalmat!Sajnos a páromat jobban megviselte:(((
Tartjuk egymásban a lelket.Szertejük egymást,és hiszem,hogy összejön és lesz egy csoda ami nekünk is babát fog jelenteni:)
Most várunk 3-6 hónapot.És megint hajrá!A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!Nem adjuk fel,ezt még akkor a kórházban elhatároztuk...
Rettenetesen sajnálom ami történt, ezt nem érdemeltétek. Nagyon erős vagy és szívből kívánom, hogy minden álmotok valóra váljon.
Azért időnként adj hírt magatokról!
Ez természetes,nagyon Drága vagy!:)
Addig is a barátnőm aki most 15 htes kismama,figyelemmel kísérem a terhességét,és segítek neki amiben tudok.Nem vagyok rá írigy amiért ő babát vár,mi pedig így jártunk,hiszen egy nő ha józan ésszel gondolkodik,örül a másik boldogságának is.Nekünk is lesz babánk...csak ez a hónap valahogy más mint az elmúlt 5évünk volt...
Sokan mondták,hogy jelentsük fel azt a 18éves fiút amiért ennyire felelőtlen volt,de attól még nekünk nem adja vissza senki a picikénket:(A fiú meg most kezdte szinte az életét,és sajnos neki nagyobb baja is lehet,ha ilyen felelőtlenül motorozik...ha tudta volna,hogy ott megyek el előttük,szerintem nem ütött volna el.Csak azért tudjátok NAGYON sokat úgy feküdtem le,hogy milyen csodálatos lesz,mikor apával megszüljük,dédelgetjük,óvjuk,vigyázunk rá,szeretjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!