Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy végre 5év után terhes vagyok?
Mind a 2-en NAGYON szeetnénk már kisbabát.Én 32 párom meg nyomja a 34-et.5éve próbálkozunk.Most nagyon úgy néz,hogy végre sikerült.
Azt szeretném,ha segítenétek abban,milyen emlékezeteses lehetne elmondani neki,hogy szerelmünk gyümölcsét várom?
Én a férjemnek reggel vittem az ágyba a terhességi tesztet,pozitív eredménnyel...nagyon örült!Ennyi!:)
Gratula a kitartásotokért!!!
15 hetes
Gratulálok neked kedves első a babához!
Gondolom,a Kedvesed egyből felébredt és magához tért:)
Nem egyszerű feladat. Nekem szerencsém volt, mert pont a párom szülinapja előtti napon teszteltem. Én egy díszdobozban kapható kis cipőcskét csomagoltam be. Tudom, ez már kicsit elcsépelt, de mivel ő szülinapi ajándékot kapott, mármint az ajándék a hír kellett valami tárgyi dolog, amit kibonthat.
Minden esetre akárhogy is csinálod mindenképp emlékezetes lesz mindkettőtöknek.
Gratulálok, és boldog baba várást!
Én a bagós apósomnak odadobtam a kezébe egy gyufásdobozt, amiben egy babazokni volt, hogy inkább ezzel gyújtson rá. Kiveszi, nézi-nézi, nem érti. De mikor leesett neki!!! :-)
Én a helyedben a tükörre írnék valami aranyosat rúzzsal. Hogy Jó reggelt Apa!
Vagy épp egy postán érkező levélben ezt: Kedves Apa, tudom, hogy már nagyon vártál, így tudatni szeretném Veled, hogy kilenc hónap múlva ekkor és akkor érkezem. :-)
Majd írd meg, hogy döntöttél!
Szia, nagyon gratulalok, es remelem, hogy minden jol alakul!!! Csinalj egy tesztet, es mutasd meg neki a ket csikot! Reggel az agyba add neki oda.
Majd irjal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!