Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok? Ő még nem tervezett babát?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 07:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Az én párom sem tervezte /igaz én sem/, de leültettem és mondtam neki, hogy lehet h baba van. Együtt mentünk a patikába terhességi tesztet venni, ami pozitív volt, és fülig ért a szája végig. Én csak így simán mondtam neki, de olyan ötletes dolgokat ki lehet találni, pl. kiscipő, kisruha stb. Majd ír meg mit szólt a párod, nagyon kíváncsi vagyok. Ja és gratulálok a picihez :)

5 hónapos baba anyukája

2009. aug. 14. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Te ismered a természetét, de nem írtad, hogy mióta vagytok együtt, megvannak-e az anyagiak, stb. Sokminden függ attól, miért nem akarja még.

Én ilyesmiket is figyelembe vennék, mikor elmondom. Sok pasi jól reagál az észérvekre és a humorra...:)

2009. aug. 14. 09:11
 3/4 anonim ***** válasza:

szia mi sem terveztük, főleg , mert még nem fejeztem be az egyetemet. a párom már dolgozó férfi.

hát ő sem volt első ránézésre az az igazi apa típus, én is remegtem, hogy mit fog szólni.

nem hiszed el , de tisztára fellegekben járt. mióta megszületett a fia, szétveti a büszkeség (nagyon fiút akart előszörre, és nagyon hasonlít rá) szval csak bátran.

szülés alatt is velünk volt, pedig nagyon nem bírja az ilyesmit, vér .... meg egyebek, még a köldökzsinórt is ő vágta el.

csak nyugodtan és rajta!

gratulálok! :)

2009. aug. 14. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! Már 4 és fél éve együtt vagyunk!És csak ő nem szerette volna! Még várok egy pár napot amíg az orvos biztosat nem mond! Ma kellett volna megjönnie, reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett! De inkább biztosra megyek!
2009. aug. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!