Hogy mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok? Ő még nem tervezett babát?
Szia! Az én párom sem tervezte /igaz én sem/, de leültettem és mondtam neki, hogy lehet h baba van. Együtt mentünk a patikába terhességi tesztet venni, ami pozitív volt, és fülig ért a szája végig. Én csak így simán mondtam neki, de olyan ötletes dolgokat ki lehet találni, pl. kiscipő, kisruha stb. Majd ír meg mit szólt a párod, nagyon kíváncsi vagyok. Ja és gratulálok a picihez :)
5 hónapos baba anyukája
Te ismered a természetét, de nem írtad, hogy mióta vagytok együtt, megvannak-e az anyagiak, stb. Sokminden függ attól, miért nem akarja még.
Én ilyesmiket is figyelembe vennék, mikor elmondom. Sok pasi jól reagál az észérvekre és a humorra...:)
szia mi sem terveztük, főleg , mert még nem fejeztem be az egyetemet. a párom már dolgozó férfi.
hát ő sem volt első ránézésre az az igazi apa típus, én is remegtem, hogy mit fog szólni.
nem hiszed el , de tisztára fellegekben járt. mióta megszületett a fia, szétveti a büszkeség (nagyon fiút akart előszörre, és nagyon hasonlít rá) szval csak bátran.
szülés alatt is velünk volt, pedig nagyon nem bírja az ilyesmit, vér .... meg egyebek, még a köldökzsinórt is ő vágta el.
csak nyugodtan és rajta!
gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!