Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjam el a páromnak?

Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés
Gyógyszer mellett teherbeestem. A párom még nem akart gyereket.
2009. okt. 31. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
gondolom, ő is tudja, hogy nincs 100%-os fogamzásgátló módszer, csak ha nem szexel. Ha közösen megbeszélitek, mi legyen, nem gondolja majd, hogy "legényfogó" történt. Csak bátran, lehet, hogy örülni fog. Adj időt magatoknak elgondolkodni. Nagyon nehéz feladat, csak akkor vágjatok bele, ha biztosan akarjátok.
2009. okt. 31. 16:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Én szeretném, évek óta szeretnék anya lenni. Ő még nem akart, ezért is védekeztünk. Kicsit kétségbeestem, mert nem gondoltam volna, hogy így sikerül. Köszönöm, hogy válaszoltál.
2009. okt. 31. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
szia. egy éve ugyan ez megtörtént velem. Tabi mellett babás lettem, későn derült ki, elvetetni nem lehetett, a párom hallani se akart a babáról, el is hagyott.....remélem neked nem lesz ilyen gondod, sok szerencsét, és gratulálok. Ugye megtartod a babát ? Meg kérdezhetem milyen tabit szedtél, és mennyi idő után estél teherbe tabi szedésekor ? én milligest szedtem.
2009. okt. 31. 17:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Harmonett tabletta mellett sikerült, már 7 éve szedem ezt a fajtát. Én mindenképp megtartom, és azt hiszem holnap elmondom a páromnak is, csak egy kis bátorságot kell gyűjtenem.
2009. okt. 31. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:
2.-ik vagyok. És mennyi idős terhes vagy? Én nagyon szurkolok neked hogy pozitivan fogadj a hirt a párod, és álljon ki melletted, illetve mellettetek.
2009. okt. 31. 18:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Megint én....

Fiatal vagy?

2009. okt. 31. 18:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha első baba,nagyon jól meg kell fontolnod...de ezt te már eldöntötted ahogy olvastam.Sajnos sokat hallani arról,hogy elvette a babát a "kismama",és utána már nem is lehetett neki gyereke.Sajnos ez benne van a pakliban.

Ha már régóta eggyütt vagytok a pároddal,te ismered őt ,hogy mi lenne a legjobb módja "beadni" neki a baba érkezését.Ha ez először fordult elő veled/veletek,akkor ezt a terhességet egy csodának kell megítélni és nem elítélni.A párod is biztosan elgondolkodott már azon,hogy egyszer családot szeretne veled alapítani.Most eljött ennek az ideje.Szerintem ne letörve add elő neki,hogy terhes vagy,hanem csillogó,őszintén akaró szemekkel.Várd meg mit regál rá.Ha mindenképpen elutasító--ami szerintem nem lesz--mondd,hogy szerelmetek gyümölcsét várod,és te megtartod.Ha igazán szeret,akkor átölel téged és örülni fog neki.

Gratulálok neked a babához,és örülnék ha már nekem is lenne pocaklakóm!

2009. okt. 31. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Na?Elmondtad?Mit szólt hozzá?

2009. nov. 1. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:

2.-ik vagyok...

na sikerült elmondani ? mit szólt hozzá?

2009. nov. 1. 17:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként 25 vagyok, sajnos csúszott a program, valószínűleg ma fogom elmondani. Igazából nem tudom, hogy miért félek tőle, hiszen ezer éve alkotunk egy párt. Van állásunk, lakásunk. Köszönöm, hogy érdeklődtök, nagyon jól esik.
2009. nov. 2. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!