Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pozitív a teszt, akkor...

Kiscsillag0811 kérdése:

Ha pozitív a teszt, akkor hogyan tovább? Hogy mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is nagy Gratuláció:)

Terveztétek a babát?

Nekem a párom itthon volt, amikor csináltam a tesztet, így nem volt meglepetés. De ha most a második babával terhes leszek, akkor már elterveztem. Miután lefektetjük a gyereket, gyertyafényes vacsora lesz, és valami kis ajándékot, esetleg egy kis cipőt adok át neki, esetleg írok valami szépet, amiről tudja jön a második baba.

2010. okt. 29. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van egy olyan érzésem, hogy nem terveztétek! Ha igen, akkor ne haragudj!!

Nem tudom, Nálunk úgy adta magát! Reggel megcsináltam a tesztet, Apa már kíváncsian leskelődött, amikor megláttam a két csíkot elsírtam magam. Kérdezte, hogy pozitív? Mondtam, hogy igen, erre Ő is csatlakozott! Ölelkezve pityeregtünk.. :)

De ha úgy van kitalálhatsz valami aranyos meglepit, amiből tudni fogja, hogy Apuka lesz!

2010. okt. 29. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!