Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi tévő legyek? Ilyen...

Most mi tévő legyek? Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek.

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,de nem akar összejönni,ezért vettem méhpempő,mert nagyon sok jòt hallottam róla.tiszta méhpempő,nincs keverve semmivel.tegnap vettem meg,ma reggel kezdtem el használni,azt írja,hogy reggel 1g a nyelv alá tévé,és 5 percig ott kell hagyni,majd le lehet nyelni.na nekem az a problémám,hogy a nyelvem alá teszem,akkor hírtelen annyi nyálam lesz,hogy ha lenyelem megy vele a méhpempő is,ha nem nyelvem le is teljesen kimossa a nyelvem alól,így nem tudom még 1 percig se a nyelvem alatt hagyni.ti hogy csináltátok?kérlek segítsetek,mert teljesen kétségbe estem,mert nagyon sok reményt fűztem hozzá,és nem akarom elbénázni.meg nem is olcsó mulatság ahhoz,hoz kárba vésszen.5000 volt a.25 gr-os.
2013. okt. 31. 13:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Herbária,biobolt,vagy méhészet.igaz itt a környékünkön egy méhész sem foglalkozik vele,de sokaktól hallottam,h.méhésznél vették.de a gyógynövény boltban kapható is ugyan olyan,csak tiszta méhpempőt kell kérni.
2013. nov. 9. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!