Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Te is érzed úgy néha, hogy...

Te is érzed úgy néha, hogy selejtes, és szerencsétlen vagy?

Figyelt kérdés
6 éve nem jön a baba. Pcom van és IR-em. Mellette volt egy korai és egy középidős vetélésem. Körülöttem már mindenki babázik, teljesen ki vagyok bukva...Sosem leszek anya?

2013. febr. 27. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igen sajnos elég sokszor, főleg amikor megjön. Mi is 6 éve próbálkozunk. Nekem még csak most derült ki, hogy pm alulműködésem van és az endodoki szerint szinte biztos az IR is.

Nagyon nehéz ezzel a teherrel élni, de nem szabad feladni!

Mi is leszünk anyukák!

2013. febr. 27. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ezzel küzdök, de még nem próbálkoztunk. Egy korai vetélés után derült ki a betegség, azóta kezeljük. Most fogunk újra próbálkozni. Nagyon sokat javultam a hármas kezeléssel, nem is hasonlítok a régi önmagamra. Nem érzem, hogy selejtes és szerencsétlen lennék, soha ennyire jó doglok nem történtek velem, mint a kezelés alatt. Rengeteget fogytam, szebb a bőröm, hajam sem hullik, egészségesen étkezem, változatos, új ételeket ismertem meg és sportolok, ami régen nem volt jellemző rám. A laborom javul, optimista vagyok a jövőt illetően. Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, nagyon-nagyon vágyom/vágyunk egy babára. De eljön a mi időnk! Biztosan rendben van a kezelésed? 6 év sok idő, rendes kezelés mellett már nem itt kellene tartanod. Nem gondolod, hogy másodvéleményre lenne szükséged?

Lelkileg is erősödnöd kellene, keresd hasonló problémákkal küzdő emberek társaságát, sokat segít!

http://www.youtube.com/watch?v=0Ihfs_qSMvQ

2013. febr. 27. 11:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Rendesen 3 éve kezelnek, mert akkor derült ki a PCOm. Teljesen jól hat a hármas kezelés, én is fogytam rengeteget, mondjuk nem is voltam kövér, de azért meglátszott, és ennek én is örülök. Egy éve volt hogy elvesztettük a fiunkat a terhesség 23. hetében. Lehet hogy idő kell hozzá hogy rendesen feldolgozzam, de körülöttem már ketten szültek és ez nagyon nagyon érzékenyen érint, főleg hogy nem is nagyon küzdöttek érte, véletlen...Mi meg akik mindent megteszünk érte, elveszi tőlünk az élet? Miért? Nem mondom azt hogy állandóan ezen kesergek, sokat segített egy terápia, de úgy érzem hogy érezhetek ilyet mivel elvesztettem a gyermekem...

2013. febr. 27. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nahyon sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztülmennetek. Nem fel ennyi bajom sincs és van egy gyermekünk már, de évekig vártunk á és most rettegek attól, hogy a következőre is annyit kell várnunk, pedig már most nagyon szeretnénk. Szóval én is így érzem magam, főleg, hogy annyi mindenki terhes vagy épp megszült a környezetemben, nekünk meg nagyon sokára sikerült és már fiatalok sem vagyunk éppen.
2013. febr. 27. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem=nekem, bocsi
2013. febr. 27. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
A 4. válaszoló válaszát én is írhattam volna akár, ugyanez van velünk is :( Néha én is elkeseredek, de lesz babánk, fel a fejjel mindenkinek, bízzatok benne!!!
2013. febr. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!