Te is érzed úgy néha, hogy selejtes, és szerencsétlen vagy?
Szia! Igen sajnos elég sokszor, főleg amikor megjön. Mi is 6 éve próbálkozunk. Nekem még csak most derült ki, hogy pm alulműködésem van és az endodoki szerint szinte biztos az IR is.
Nagyon nehéz ezzel a teherrel élni, de nem szabad feladni!
Mi is leszünk anyukák!
Én is ezzel küzdök, de még nem próbálkoztunk. Egy korai vetélés után derült ki a betegség, azóta kezeljük. Most fogunk újra próbálkozni. Nagyon sokat javultam a hármas kezeléssel, nem is hasonlítok a régi önmagamra. Nem érzem, hogy selejtes és szerencsétlen lennék, soha ennyire jó doglok nem történtek velem, mint a kezelés alatt. Rengeteget fogytam, szebb a bőröm, hajam sem hullik, egészségesen étkezem, változatos, új ételeket ismertem meg és sportolok, ami régen nem volt jellemző rám. A laborom javul, optimista vagyok a jövőt illetően. Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, nagyon-nagyon vágyom/vágyunk egy babára. De eljön a mi időnk! Biztosan rendben van a kezelésed? 6 év sok idő, rendes kezelés mellett már nem itt kellene tartanod. Nem gondolod, hogy másodvéleményre lenne szükséged?
Lelkileg is erősödnöd kellene, keresd hasonló problémákkal küzdő emberek társaságát, sokat segít!
Kedves utolsó!
Rendesen 3 éve kezelnek, mert akkor derült ki a PCOm. Teljesen jól hat a hármas kezelés, én is fogytam rengeteget, mondjuk nem is voltam kövér, de azért meglátszott, és ennek én is örülök. Egy éve volt hogy elvesztettük a fiunkat a terhesség 23. hetében. Lehet hogy idő kell hozzá hogy rendesen feldolgozzam, de körülöttem már ketten szültek és ez nagyon nagyon érzékenyen érint, főleg hogy nem is nagyon küzdöttek érte, véletlen...Mi meg akik mindent megteszünk érte, elveszi tőlünk az élet? Miért? Nem mondom azt hogy állandóan ezen kesergek, sokat segített egy terápia, de úgy érzem hogy érezhetek ilyet mivel elvesztettem a gyermekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!