Mit javasolnál ennek a szerencsétlen hüly* lánynak?
18éves a lány és a fiú, 4hónapja vannak együtt és legutóbb elmaradt a védekezés.Így valószínűleg terhes a lány.A lány hiába akart venni 72órást a fiú mondta hogy biztos nem az ne költsenek ilyenre.
A fiú sem iskolába sem dolgozni nem jár, otthon van, a lány jár iskolába, de még vannak tervei is.Én ugyan nem tudom hogy akadtak össze de a fiú megfogta az isten lábát.
A baj hogy a lánynak az anyja nem tudja hogy már lefeküdtek, és ha most bejelenti hogy terhes elég gyatra lesz mert lebukik hogy hazudott.Az anya elég ósdi felfogása.Szerinte a lány és a fiú ne feküdjenek le fél év 1 évig.
Egyet értek az előzővel, ameddig nincs pontosan meg, hogy terhes-e vagy nem addig nincs miről beszélni. Ha nem ment el benne a srác, akkor jóval kisebb az esélye a terhességnek.
Te meg foglalkozz a saját életeddel és hibáiddal, ne a barátnődet oltogasd, hogy hülye. Az ő gondjuk lesz, ha terhes és nem a tiéd, közöd nincs a lány se a fiú életéhez hiába vagy a barátnője, te hülye p*csa. :D
azon kivul, hogy majdnem be...tam a rohogestol es feltem kirohogom magambol a gyereket .... :)))
delelott volt egy hasonlo kerdes. ott me csak a fiu volt 18 a lany meg 17. szoval ez vagy kamu kerdes vagy a kerdezo meg igy sem meri felvallalni a tetteit. de nekem nem tunik valosnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!