Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kit csapott már be a Medilab...

Kit csapott már be a Medilab vagy másmilyen teszt? Mutatott pozitívat tévesen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Engem már 3-szor is megtréfált.

1. Halvány pozitív (bár egy Clearblue is + lett 2 nap múlva, de meg is jött mégis)

2. Pár óra múlva halvány pozitív, de ezt megelőzte egy szellemcsíkos Corax.

3. Halvány pozitív rögtön, de a másnapi Pregnancy egyértelműen egycsíkos volt, hőm 2 nap múlva lezuhant, másnap menstruáció. (Ez van ma...)

Baba még nincs. 2 éve próbálkozunk.

Tényleg ilyen rosszak a tesztek, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy mégis van oka, hogy halvány +, csak nem tud megmaradni...??? Én már nem tudom, mit higgyek. Amúgy minden eredményünk rendben van, és nem is szoktam minden hónapban tesztelgetni, átlag 3-4 havonta, ha valami újabb tünet miatt rám jön.

Titeket is "megtréfáltak" már a tesztek?

2010. márc. 30. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a tesztekkel van feltétlenül a baj!!:(((Lehet hogy létrejön a terhesség,de valamiért nem tud megtapadni!Én dokihoz mennék a pozi tesztekkel!!!Lehet hogy egy pozi tesz utáni azonnali Utrogestan kúra segíthetne!És megmaradna az esetleges terhesség!Keress egy jó dokit szerintem!Üdv:25 hetes kismama(5 évig csináltam ezt mint Te és végre egy normális doki,akit érdekelt is hogy mi van velem,rájött,hogy mi a baj)
2010. márc. 30. 17:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Kedves Első! És mi volt a baj?

Közben várom mások véleményét is. Köszi!

2010. márc. 30. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer volt Medilab halványan, de jól kivehetően pozítív.(ugyanazon ciklus alkalmával). Végül megjött. Hogy mitől volt nem tudom, de biztos, hogy nem "halucináltam" a csíkokat, férjem is megerősítette, hogy ott vannak.
2010. márc. 30. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekre mondják hogy korai vetélés és ha nem lenne teszt a nő nem is tudna róla..De én a helyedben elmennék orvoshoz,elmondanám ezeket amiket leírtál és valószínü hogy megoldást tud erre mert ez lehet akár sárgatest probléma,de egyszerűen az is hogy későn termékenyülsz meg és nem tud beágyazódni rendesen ezért mutat pozit de mégis megjön pár nap mulva!
2010. márc. 30. 18:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Lehet. Viszont a hormoneredményem és a hőmérsékleti diagramom szerint a progeszteron szintem rendben van, és az ovuláció sincs későn...

Mindenesetre lehet korai vetélés is akár.

2010. márc. 30. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok!!!Ahogy az utolsó írja!Korai vetélés!Ahogy létrejött a terhesség azonnal leesett a progeszteron szintem!Így nem tudott megmaradni a terhesség!A jó dokim erre szinte azonnal rájött,és egy pozi teszt után egyből kaptam az utrogestant és így minden rendben volt!Már előre kiírta a gyógyszert így mikor pozi lett a teszt azonnal elkezdtem szedni!Egy kicsit megint barnáztam utána,azonnal hívtam és emelt az adagon!14 hetesen kellett abbahagynom!
2010. márc. 30. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
És az eredmények szerint rendben volt a progeszteron értéked?
2010. márc. 30. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen!Rendben volt!De ahogy létrejött a terhesség lezuhant a szint!egyébként minden eredményem jó volt!
2010. márc. 31. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!