PCOS + Azoospermia. Valakinek volt mar tapasztalata ilyen szerencsetlen kombinacioval?
Hosszas sikertelen probalkozas utan, ferjemmel orvoshoz fordultunk ahol kiderult, hogy nekem PCOS-om van (nem a sulyos valtozat - allando 28 napos ciklusaim vannak gyogyszeres segitseg nelkul is).
A problema akkor jott mikor 0 spermium szammal ferjemnel azoospermiat allapitottak meg. Genetika, hormon, mindkettonknel tokeletes, ferjemnel ultrahang nem mutatott ki semmit se. Kicsi koraban problemaja volt, mert az egyik hereje nem szallt le magatol, muteni nem kellett, injekcio segitsegevel magatol rendezodott.
Mi arra gondolunk, hogy elzarodas lehet a hatterben, es remenykedunk, hogy bent vannak egeszseges spermiumok. Valakinek valami hasonlo tapasztalata van?
Nalunk is pcos+azoospermia kombo van, biopszia elott allunk.
Ferjemnek minden lelete negativ, nem tudni mitol van azoospermia. Vajon mekkora az eselye hogy biopsziaval talalnak hasznalhato spermiumokat?
Koszi, nagyon rank ferne valami jo hir.
de UH-on nem kellett volna latni ha elzarodas? Dokino nem mondta. De azt tudom, hogy elzarodas eseten nincs mit tenni, csak biopszia johet szoba.
Van remény!
Férjemnek azoospermiája van, nekem IR.
A 4. friss bioptátumos beültetésből született meg a kisfiúnk.
Férjemnél a hormonok, kromoszóma rendben, hanem az ondóvezeték valahogy szövetekben végződik, nem tudnak átmenni rajta a spermiumok.
Most a testvérért megyünk, de eddig nem sikerült. Fagyasztott bioptátumból: egy stimulált ciklusos és egy fagyasztott embrióbeültetésen vagyunk túl. Nem adjuk fel a reményt, küzdünk. Nagyon erős bennem a (második) gyermek utáni vágy!
Sok sikert kívánok Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!