Másnak sem sikerül teherbe esni, pedig peteéréskor eggyütt voltak? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen mit csinálunk rosszul
Figyelt kérdés
teherbeesés,peteérés2012. ápr. 19. 17:03
1/18 anonim válasza:
Mióta próbálkoztok?
Nekünk lassan 2 és fél éve nem sikerül, de nálunk lehet azért nem jött eddig össze, mert túl sűrűn vagyunk együtt.
Most próbáljuk ki először azt hogy tartunk szünetet az ovuláció előtt legalább...
2/18 anonim válasza:
Nekünk egy évik nem akart összejönni ketteske, pedig volt PÉ-m és ovulációkor (is) együttvoltunk. Előfordul Pedig elég fogéknynak modhatom magam összességében, mert az 1. babánk első hónapban megfogant, hármska a 2. hónapban.;) Szóval van ez így, nem biztos, h baj van. :)
3/18 A kérdező kommentje:
Mi még csak 3.hónapja probálkozunk tudom h egy szavam sem lehet mert az még semmi türelmetlen vagyok és mikor megjön,mindg azt kérdem mi lehet a baj lehet valamim magas v alacsony,de a nődokim nem hajlandó kivizsgálni(sztk) hallottam h aki 1 éve alatt nem esett teherbe azt vizsgálják 1 év után hát nekem még az odébb van addig várni...
2012. ápr. 19. 17:46
4/18 anonim válasza:
Mi is így vagyunk a párommal, másfél éve. Minket kivizsgáltak, minden rendben van mindkettőnknél, sőt van is már egy 4 évesünk, tehát elviekben nem lehetetlen a dolog, de mégsem sikerül. Szerintem ez a sors keze, majd akkor kapunk babát, ha a jó Isten is úgy gondolja.
5/18 anonim válasza:
Mi 5 éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Nekem már 7 hónapja folyamatosan figyelik a peteérésemet úgy hogy azóta mindig voltunk együtt ovukor. De nekünk így sem sikerült még eddig. Kívánom neked ne kelljen ennyit várni a picurkátokra!
6/18 A kérdező kommentje:
Első válaszolótol kérdezném h milyen vizsgálatai voltak eddig ha voltak?másodiknak gratulálok a picurokhoz:)
2012. ápr. 19. 17:55
7/18 A kérdező kommentje:
Remélem miharabb mindegyikünknek sikerülni fog:))
2012. ápr. 19. 17:57
8/18 anonim válasza:
csatlakoznék a 3.gyerekes anyukához.
Nekem a 2 lányom első hónapban megfogant,de most a 3.baba 9hónapja nem akar jönni.
Kivizsgáláson voltunk,minden ok velünk.Nem rajtunk múlik:(
Általában 1 év után szoktak kivizsgálni,de orvos függő.Nekem fél év után megcsinálta a következőket:3.és 21. napon vérvétel,hormonokat nézték.Félidőben uh,hogy van e domináns tüszőm.
Sok sikert!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm h le írtad!sok sikert neked is!
2012. ápr. 19. 18:01
10/18 anonim válasza:
Jajj lányok, nem szabad ennyire rágörcsölni erre (most nem annak szól, aki 2 éve próbálkozik...). Van aki egyik pillanatról a másikra teherbe esik, van, akinek 1 évig is eltart, és mégis teljesen egészséges. Viszont az örökös frusztráció, számolgatás már számtalan házasságot tett tönkre. És különben sem hiszem, hogy úgy lehetne élvezni a szexet egyáltalán, ha folyton arra gondolunk közben, hogy most vajon sikerül-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!