Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak sem sikerül teherbe...

Másnak sem sikerül teherbe esni, pedig peteéréskor eggyütt voltak? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen mit csinálunk rosszul

Figyelt kérdés
teherbeesés,peteérés
2012. ápr. 19. 17:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mióta próbálkoztok?

Nekünk lassan 2 és fél éve nem sikerül, de nálunk lehet azért nem jött eddig össze, mert túl sűrűn vagyunk együtt.

Most próbáljuk ki először azt hogy tartunk szünetet az ovuláció előtt legalább...

2012. ápr. 19. 17:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekünk egy évik nem akart összejönni ketteske, pedig volt PÉ-m és ovulációkor (is) együttvoltunk. Előfordul Pedig elég fogéknynak modhatom magam összességében, mert az 1. babánk első hónapban megfogant, hármska a 2. hónapban.;) Szóval van ez így, nem biztos, h baj van. :)
2012. ápr. 19. 17:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Mi még csak 3.hónapja probálkozunk tudom h egy szavam sem lehet mert az még semmi türelmetlen vagyok és mikor megjön,mindg azt kérdem mi lehet a baj lehet valamim magas v alacsony,de a nődokim nem hajlandó kivizsgálni(sztk) hallottam h aki 1 éve alatt nem esett teherbe azt vizsgálják 1 év után hát nekem még az odébb van addig várni...
2012. ápr. 19. 17:46
 4/18 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk a párommal, másfél éve. Minket kivizsgáltak, minden rendben van mindkettőnknél, sőt van is már egy 4 évesünk, tehát elviekben nem lehetetlen a dolog, de mégsem sikerül. Szerintem ez a sors keze, majd akkor kapunk babát, ha a jó Isten is úgy gondolja.
2012. ápr. 19. 17:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 éve próbálkozunk, sajnos sikertelenül. Nekem már 7 hónapja folyamatosan figyelik a peteérésemet úgy hogy azóta mindig voltunk együtt ovukor. De nekünk így sem sikerült még eddig. Kívánom neked ne kelljen ennyit várni a picurkátokra!
2012. ápr. 19. 17:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Első válaszolótol kérdezném h milyen vizsgálatai voltak eddig ha voltak?másodiknak gratulálok a picurokhoz:)
2012. ápr. 19. 17:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Remélem miharabb mindegyikünknek sikerülni fog:))
2012. ápr. 19. 17:57
 8/18 anonim ***** válasza:

csatlakoznék a 3.gyerekes anyukához.

Nekem a 2 lányom első hónapban megfogant,de most a 3.baba 9hónapja nem akar jönni.

Kivizsgáláson voltunk,minden ok velünk.Nem rajtunk múlik:(

Általában 1 év után szoktak kivizsgálni,de orvos függő.Nekem fél év után megcsinálta a következőket:3.és 21. napon vérvétel,hormonokat nézték.Félidőben uh,hogy van e domináns tüszőm.

Sok sikert!

2012. ápr. 19. 17:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm h le írtad!sok sikert neked is!
2012. ápr. 19. 18:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Jajj lányok, nem szabad ennyire rágörcsölni erre (most nem annak szól, aki 2 éve próbálkozik...). Van aki egyik pillanatról a másikra teherbe esik, van, akinek 1 évig is eltart, és mégis teljesen egészséges. Viszont az örökös frusztráció, számolgatás már számtalan házasságot tett tönkre. És különben sem hiszem, hogy úgy lehetne élvezni a szexet egyáltalán, ha folyton arra gondolunk közben, hogy most vajon sikerül-e...
2012. ápr. 19. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!