Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak sem sikerül teherbe...

Másnak sem sikerül teherbe esni, pedig peteéréskor eggyütt voltak? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen mit csinálunk rosszul

Figyelt kérdés
teherbeesés,peteérés
2012. ápr. 19. 17:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem meg toldd arrébb a biciklit innen! Semmi baj nincs azzal ha valaki gyereket TERVEZ! Ez a babatervezés!!! Hagy ne te mondd már meg mennyire figyeljük a testünket...
2012. ápr. 19. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
61%
Nincs igazad. Az utolsó csak jót akart, tényleg nem szabad rágörcsölni, akkor tuti nem sikerül. Mi is másfél éve tervezzük, de ez egy ajándék és az ajándékot nem lehet erőltetni. Én már mindent kipróbáltam, orvostól orvosig rohangáltunk, számolgattam, szex közben is csak erre gondoltam, hogy sikerül-e és minden menzesznél kiborultam, depressziós lettem. Így nem lehet élni! Most elterelem a figyelmem, igyekszem nem mindig erre gondolni és előbb-utóbb be fog kopogni a gólya, ebben biztos vagyok! :)
2012. ápr. 20. 07:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi a 9. hónapot tapossuk, de most egyéb okok miatt 3 hónap szünettel kell számolnunk. Vagy hattal, majd kiderül.... Én is jobban izgultam az elején, de lassan beletörődik az ember lánya hogy nem mindíg ő irányít. Majd jön a baba, csak nem biztos hogy akkor, amikor mi úgy gondoltuk. De semmi gond nincs azzal ha valaki nagyon izgul, tényleg mindenkinek így kellene csinálnia, és akkor nem lennének tele az árvaházak, meg a városok perifériái... Mi a 2. hónapban elkezdtük a kivizsgálást, de ennek egyéb okai is voltak. Azóta nézzük a pé-t, és akkor vagyunk együtt, de még nem tökéletesek az eredmények. A maszek nőgyógyásszal előbbre vagy, de egy nőgyógyász endokrinológus az, aki legelőször és legalaposabban kivizsgál. Eléggé borsos áron, és a gyógyik sem olcsók. De ez van:) Ha nincs más gondotok, akkor még adj magatoknak pár hónapot, jönni fog a gólya. Ha akkor sem, akkor irány az endoki.
2012. ápr. 21. 09:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy irtatok nagyon rendik vagytok!!Nekem sajna megint megjött és igy tudom h tuti jókor voltunk együtt na m1:(Mindenkinek kitartás!!
2012. ápr. 21. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
szia! sikerült a baba? mi is oskat vártunk rá, de azt inkább le ese írom.
2012. szept. 13. 22:03
 16/18 A kérdező kommentje:
nállunk kiderült h azoosperma áll fent igy csak lombik baba lehetséges
2012. szept. 15. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
de legalább lehetséges!!! köszi, hogy írtál és sok sikert a babához!
2012. szept. 15. 21:49
 18/18 A kérdező kommentje:
..ha találnak a biopsziált részen spermát akkor igen de ez még egy bő honap.
2012. szept. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!