Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 3-án ciklus eleje, ki...

Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?

Figyelt kérdés
Akinek hónap elején volt az utolsó mensi 1. napja, tesztelt már pozitívat valaki? Nekem 3-án volt és múlt héten pé-m, de nem tudom pontosan mikor... Nagyon türelmetlen vagyok. a tesztem negatív. Nyugtassatok meg, hogy korán tesztelek!
2013. okt. 28. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 A kérdező kommentje:
Nekem is! :)Így együtt könnyebb átvészelni ezt a rövidke időszakot. Mi most nagyon hasonlóan érzünk, nagyon-nagyon!!! :) És remélem ezután sem lesz másképpen... ;) :*
2013. nov. 4. 15:19
 82/88 anonim ***** válasza:
Hát kiestem a sorból:(
2013. nov. 4. 17:10
 83/88 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! :( De következő hónapban sikerülni fog, ne félj!!! Drukkolok!
2013. nov. 4. 20:04
 84/88 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Kicsit féltem, hogy ez most nagyon össze fog törni és a padlóra kerülök, viszont teljesen jól vagyok. Biztos benne van az is, hogy egy hét múlva megyünk a meddőségi központba (amit tény, hogy el akartam kerülni), és annyira bízok bennük, hogy ők majd segítenek.

Veled mi a helyzet? Annyira remélem, hogy ti már ketten vagytok, nagyon drukkolok érted.

2013. nov. 5. 07:47
 85/88 A kérdező kommentje:

Ma digitálissal is teszteltem, az is negatív lett, de még mindig nem jött meg, így van esély... Szombatra kérek egy időpontot az orvosomhoz, addigra ki kell, h derüljön... Vagy, ha nem jön meg és nem lesz + a teszt, akkor is mennem kell, mert akkor más a baj.

Szedek napi 400 mg E-vitamint, lehet az a baj? Attól nem akar megjönni? Erre is gondoltam.

Valahogy már én is úgy vagyok vele, hogy várom, hogy megjöjjön, mert úgy érzem, akkor sem történt semmi baj... Én is ebben a hónapban megyek kivizsgálásokra, habituális vetélés miatt, igaz egy elhalt terhességem volt, de én jónak látnám azért... Az orvosom is.

Ha most nem sikerülne, akkor majd következő hónapban és annak is oka lesz, az biztos. :) Persze ezektől függetlenül még nagy bennem a remény, hogy már nem fog megjönni, csak nem jön még a +. :)

És remélem Ti sem mentek már jövő héten meddőségi központba!!! :)

Remélem hétvégére fény derül már minden kettőnknél erre a témára.

Puszillak! :)

2013. nov. 5. 11:44
 86/88 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy megjött tegnap, úgyhogy mi tuti megyünk a SOTE-ra jövőhéten, de nem baj, tényleg nem vagyok szomorú sem csalódott. Maximum egy kicsit dühös, de az is csak azért, mert eddig mindig 30 napra jött meg, most meg a 34.-re és nem értem az okát.

Tudom, hogy nektek és nekünk is lesz egyszer kisbabánk, sőt kisbabáink, csak most még egy kicsit türelmesnek kell lenni.

2013. nov. 5. 11:53
 87/88 A kérdező kommentje:

Helló Csajok!

Sajnos a ma hajnali negatív teszt után 20 perccel megjött... De nem úgy mint szokott. Ma van a 36. nap, vagyis hát akkor az 1. :) Most nem sikerült, sajnáljuk, de így el tudunk menni ebben a hónapban minden kivizsgálásra és talán közben még a baba is összejön majd... :)

A nem úgy jött, mint szokott arra vonatkozik, hogy nem görcsöltem, most sem érzek semmit, nem barnáztam, rózsaszínű... Pedig napokig barnázni szoktam, nagyon rosszul szoktam lenni, 2-3 gyógyszerrel szoktam indítani a napom, hányinger, hasmenés... Most eddig semmi, talán pici szurkálások. A közérzetem mondjuk nem olyan frankó, de ez igazán nagy gond. Hm. Ez a napi 400 mg E-vitamintól lehet?

Szombaton így mégsem megyek vizsgálatra, de azért majd rákérdezek erre az orvostól.

2013. nov. 7. 06:19
 88/88 A kérdező kommentje:
..."de ez NEM igazán nagy gond." :)
2013. nov. 7. 06:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!