Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?
Figyelt kérdés
Akinek hónap elején volt az utolsó mensi 1. napja, tesztelt már pozitívat valaki? Nekem 3-án volt és múlt héten pé-m, de nem tudom pontosan mikor... Nagyon türelmetlen vagyok. a tesztem negatív. Nyugtassatok meg, hogy korán tesztelek!2013. okt. 28. 09:41
71/88 A kérdező kommentje:
Jah, és jó lett volna ugyan olyan teszttel tesztelned, szerintem...
2013. nov. 3. 15:07
72/88 anonim válasza:
Ma reggeli tesztem is negatív. Most egy darabig nem akarok tesztelni, csak várok.
73/88 A kérdező kommentje:
Nekem éjjel volt egy kevés rózsaszínű folyásom. Most görcsölget a hasam egy ideje.
Ha reggelig nem jön meg, akkor tesztelek.
2013. nov. 4. 13:59
75/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én úgyszintén drukkolok Neked!!! :)
Ez a 33. napom. Neked?
2013. nov. 4. 14:38
76/88 anonim válasza:
34. Amúgy én hullámokban vagyok bizakodó és lemondó. Ma voltam a nőgyógyásznál a rákszűrés leletemért. Elmondtam neki is. ő azt mondta, hogy jövőhét hétfőig vagy amíg meg nem jön tilos kétségbeesnem és szomorkodnom. Igyekszem tartani magam, csak azt olvasom itt több válaszban, hogy már ki kéne mutatnia, máshol meg mást is olvastam. Jövő kedden megyünk a meddőségi központba. Jó lenne ha mégse kéne menni.
77/88 A kérdező kommentje:
Ne izgulj! Most beszéltem barátnőmmel is. Ő ismer olyan csajszit, akinek a 7.!!! hétig nem lett + tesztje! Szóval nem szabad feladni!
Hidd el, hogy veled van már, csak még rejtőzik picit! ;)
A hit csodákra képes, még egyáltalán nem szabad Róla lemondanod, mert semmi nem utal arra, hogy le kellene. :)
Én hiszek benne, hogy hamarosan nagyon fogunk örülni! :)
Gondolod Rád!
2013. nov. 4. 14:57
78/88 anonim válasza:
Rendben! Ígérem neked, hogy mostantól csak pozitívan! :):):)
79/88 A kérdező kommentje:
Ok! :) Így kell ezt! :)
Pusziii!
2013. nov. 4. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!