Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?
Nekem az elmúlt időszakban nem volt negatív tesztem, emrt mindig időben megjött, úgyhogy nem volt szükségem tesztre. Szóval én arra amikor megjött sosem úgy gondoltam, hogy sikertelenség és csalódás, hanem úgy, hogy tök jó, hogy megfelelően működik a testem. Úgyhogy így elkerülöm a kudarcot és csalódást.
Bár nagyon remélem, hogy szombaton tesztelheterk.
Köszi! :)
Tényleg butaság, be kell látni. Mert, hát ezzel nem segítünk, sőőőt...
De majd csak meghozza a várakozás a sikert. ;) Remélem Nálad is, mindünknél!!! :D
Na ki, hogy áll? Lassan itt a ciklusok vége, nagyon sok kék csíkot várok:)
Ki mikor szeretne tesztelni? Én olyan izgatott vagyok. Úgy szeretném, hogy most sikerüljön. egyelőre fájdogál hol jobban, hol gyengébben a hasam, bal oldalt alúl, de nem görcsöl, inkább bele-bele nyilal. Mileőtt megjön előtte szokott görcsölni az egész alhasam, van amikor már napokkal előtte, viszont múlt hónapban csak aznap kezdett görcsölni, hogy megjött, úgyhogy ez sajnos nem mérvadó.
Sziasztok!
Én ma is teszteltem. Elsőre negatív lett, aztán két óra múlva megjelent egy halvány kis csík, de annak is a fele. Bár rózsaszín volt, de utána olvastam, ez nem jelent semmit.
Ma vagyok a 28. napon. A melleim meg vannak kicsit duzzadva, de más semmi... Asszem. A hasam nekem is most kezdett fájdogálni, talán egy fél órája. De olyan hatása van, mint amikor megjönni készülődik.
Több tesztem már nincs itthon, most készülünk elmenni és vennénk azt is. De én már nem nagyon szeretnék. Mert vagy meg fog jönni hamarosan és akkor nem szükséges ugye, vagy nem... Akkor meg úgy is fogom tudni, hogy működött a hitem. :)
Természetesen még most sem adom át magam annak az érzésnek, hogy nincs baba, mert ha a sok tesztelgetéssel nem vetem vissza a hitem, bizalma, akkor azt leszámítva teljes még mindig a hitem benne, hogy most fogant meg a kis Drágánk!
Nagyon várom én is a fejleményeket Csajok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!