Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 3-án ciklus eleje, ki...

Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?

Figyelt kérdés
Akinek hónap elején volt az utolsó mensi 1. napja, tesztelt már pozitívat valaki? Nekem 3-án volt és múlt héten pé-m, de nem tudom pontosan mikor... Nagyon türelmetlen vagyok. a tesztem negatív. Nyugtassatok meg, hogy korán tesztelek!
2013. okt. 28. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 Angie85 válasza:
Bocsi nem épp válaszolni tudok inkább tanácsot kérni:) Nekem az utolsó mensim okt. 10.én kezdödött 23.-án volt peteérésem a párommal 21-22.-én is együtt voltunk. szerintetek kb mikor teszteljek? a Mellem apró mirigyei mintha másak lennének talán "duzzadtabbak", de viszont nincs pecsételés és semmi egyéb "tünetem". Köszi
2013. okt. 28. 11:49
 12/88 anonim ***** válasza:
Kedves Angie! Szerintem akkor tesztelj legkorábban, amikor meg kellene jönnie, de inkább számíts rá pár napot. Hisze ha korán tesztelsz egy esetleges terhesség is adhat negatív eredményt
2013. okt. 28. 11:51
 13/88 A kérdező kommentje:

Akkor összességében megállapíthatjuk csajok... Tesztre fel, majd... :D:D:D

Nem fogom kibírni. :)

2013. okt. 28. 11:55
 14/88 Angie85 válasza:
Annyira türelmetlen vagyok. Most ég a gyomrom pedig reggeliztem már minden bajom van:) Van már egy gyerköcöm, de nála semmit nem vettünk észre mert igazából akkor nem terveztük. Annyira szeretnék egy kisfiút:) Már több mint fél éve nem védekezünk és eddig nem jött össze:(
2013. okt. 28. 12:04
 15/88 A kérdező kommentje:

Nekem augusztusban volt egy missed-em, első baba lenne... Illetve Ő már a 2. lesz. :(

De jönnie kell, mert nagyon ez az Ő ideje, hiszünk benne és várjuk Őt! :)

Drukkolok Neked is, hogy legyen kis tesó. :D

2013. okt. 28. 12:06
 16/88 Angie85 válasza:
Köszi nagyon aranyos vagy én is szoritok nektek:) Bármit megadnék most érte, már 2 napja pityergek érte:(
2013. okt. 28. 12:08
 17/88 anonim ***** válasza:

Mi nagyon régóta várjuk első babánkat.

Novemberre van időpontunk az egyik meddőségi központba, de nagyon remélem, hogy nem elsz rá szükségünk!

2013. okt. 28. 12:14
 18/88 Angie85 válasza:
Nagyon sajnálom és bízom benne hogy most sikerül. Én is félek attól hogy esetleg "baj" van velünk. De most valamiért úgy érzem sikerült remélem nem csap be a megérzésem. Mindenképp irj hogyha tudsz valamit.
2013. okt. 28. 12:17
 19/88 anonim ***** válasza:
Írok persze. Amúgy ccsütörtökre nem várom.
2013. okt. 28. 12:19
 20/88 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, nálatok is jönni fog a baba.

Minden esetre mi is elindultunk a vizsgálatokkal, a habituális vetélésekkor megszokott első 5-6 vizsgálattal. Éppen ma kaptam meg az össze vizsgálatra az időpontot.

Hiszem, hogy ezekre már nem lesz alkalmunk elmenni, de mindentől függetlenül jobbnak érzem bebiztosítani magunkat, addig sem csak úgy megy az időnk. Így nyugodtabb vagyok talán...

Manapság már annyi lehetőség és megoldás kínálkozik a pároknak, hiszem, hogy Ti is megtaláljátok a Nektek passzolót és hamarosan beköszönt a gólya. :) Egy aprócska csomaggal. :D

2013. okt. 28. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!