Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?
Olyan jó volt olvasni amit írtál:)
Tudom, hogy lesz nekünk egy kisbabánk nem is sokára. Maguktól a vizsgálatoktól meg a vele járó hercehurcától félek, ezért is szeretném elkerülni. Remélem a mi kis csodánk tudja, hogy már nagyon várjuk és útban van hozzánk, azaz titokban már itt is van velem.
Én a korábbi hónapokban igen, plusz néztem az ovulációs kalkulátort, hasonlók.
Ebben a hónapban nem, mert nem akartam rástresszelni. Sokkal jobban éreztem így magam.
9-es vagyok, tünetem nem igazán van, néha egy kis gyomorégés
és székrekedés, ezen kívül semmi. Pedig a kislányommal mikor
terhes voltam akkor mensi előtt egy héttel tudtam már. Annyira megnőtt a mellem, és feszített h nem tudtam hasra feküdni.
Alexa
Nekem okt. 3án volt az első nap, 17én volt + az ovutesztem, azóta folyamatosan fáj és feszül a mellem és nőtt is, nagyon enyhe feszülést érzek a méhemnél, és hétvége óta kicsi imelyeg is a gyomrom. A hőm pedig így néz ki:
Az a baj hogy a lányom 2 éve már akkor sikerült amikor én már lemondtam és nem is emlékszem hogy lettek volna ilyen tüneteim, vagy csak nem emlékszem, a hőm az ugyanigy nézett ki akkor csak azt tudom.
Szerinted?
Azt elfelejtettem írni,hogy én nem mértem a hőmet. Nem tudok
belőle következtetést levonni:(
Tüneteid nincsenek?
Alexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!