Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október 3-án ciklus eleje, ki...

Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?

Figyelt kérdés
Akinek hónap elején volt az utolsó mensi 1. napja, tesztelt már pozitívat valaki? Nekem 3-án volt és múlt héten pé-m, de nem tudom pontosan mikor... Nagyon türelmetlen vagyok. a tesztem negatív. Nyugtassatok meg, hogy korán tesztelek!
2013. okt. 28. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 A kérdező kommentje:

A melleim, mint ha nekem is nagyobbak lennének, de ezen kívül mást nem érzek, azt leszámítva, hogy már egy hete, vagy több, érzem néha a petefészkeimet vagy a méhemet.

Én sem mérem a hőmet. Ez a ciklusom 27. napja, előző terhességemnél a 35. volt pozi, nem tudom... Nagyon hinni akarok benne, hogy csak előre rápörögtem...

Amúgy nekem 16-án volt 16*12 mm-es a tüszőm, az szerintetek mikor repedt? 20-a körül talán? Mert akkor még van időm a pozitívra.

2013. okt. 29. 09:41
 32/88 anonim ***** válasza:
Én már nem hiszek a saját tüneteimben :(, most így másodjára is annyi sikertelen hónap után, már azt sem hiszem el amit érzek. Pedig szerintem terhességre utaló jeleim vannak, de akárhányszor azt hittem minidg megjött, persze nem időre. A tüszőrepedést nem érezted? Nekem aznap mikor pozitiv volt az ovuteszt a bal petefészkem annyira feszült hogy alig bírtam bármit is csinálni. Te éreztél ilyesmit?
2013. okt. 29. 09:47
 33/88 A kérdező kommentje:

Feladni akkor sem szabad!!! Az e legrosszabb amit tehetsz ilyenkor! Tehát fel a fejjel! Bízz Benne! :)

Nem tudom. Éreztem talán, de más napokon is volt hasonló. Viszont a hüvelyváladékom napokig tojásfehérjés volt, egyik napon, talán 18-án volt a legnyúlósabb és azokban a napokban kívántam legjobban a férjemet is. :)

Szerintem a tüneteket annyira nem érdemes figyelni... Szerintem.

Legjobb lenne, ha bírnánk várni a nemvártig. :S De ki bírja ezt a bizonytalanságot, nem igaz? :)

2013. okt. 29. 09:54
 34/88 anonim ***** válasza:
A 2 éve a lányomnál már annyira nem biztam semmiben sem, hogy 10 nap késéssel sem voltam hajlandó tesztet csináli, mert hogy minek eddig is negatív volt és most is az lesz. Férjem könyörgött már és el is ment a gyógyszertárba és vett egyett. Mondtam neki hogy na jó hajlandó vagyok megcsinlni, de meg nem nézem, nem akarok még egy negatív tesztet látni. :) Hát mikor ki jött a fürdőből csak annyit mondott hogy ha ezen két csík van az mit jelent? Ezen most már csak nevetek, de most is kb már itt tartok hogy nem fogok tesztet csinálni csak ha már legalább 2 hetet késik.
2013. okt. 29. 09:58
 35/88 anonim ***** válasza:

Hát én nem bírom ki:) Azért is teszteltem már most. De persze hogy megmarad, az csak 50-60%, mert korai a terhesség, és az olvastam,hogy a menstruáció előtti pozitív teszteknek csak az 50-60%-a marad meg.:(

Alexa

2013. okt. 29. 10:09
 36/88 anonim ***** válasza:

Nekem ma van a ciklus 28. napja, de ált 30 naposak szoktak lenni.

Ti mikor terveztek tesztelni?

Dóri

2013. okt. 29. 10:36
 37/88 A kérdező kommentje:
Nekem a 27. nap, de minden reggel előttem péntek óta egy tesztet. :/ Nem túl okos dolog, tudom. De most már nem hagyom abba, holnap 28. nap, már egyre nagyobb az esélyem, így már butaság ezzel felhagyni, ha eddig sem tettem... Aztán csak elő bújuk hétvégén vagy jövő héten az a 2. csíkocska is. ;)
2013. okt. 29. 10:46
 38/88 anonim ***** válasza:

Hajrá:)

Hát ha már eddig teszteltél, akkor most már nehogy félbehagyd:)

Én remélem, hogy szombaton indokolt lesz tesztelni, előbb nem tervezek.

2013. okt. 29. 10:48
 39/88 A kérdező kommentje:

Ok. :)

Csajok! Mindenki írja meg majd az eredményét ám!!! A pozitívat, ok? ;)

2013. okt. 29. 10:51
 40/88 anonim ***** válasza:
OK!
2013. okt. 29. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!