Október 3-án ciklus eleje, ki tesztelt már pozit?
A melleim, mint ha nekem is nagyobbak lennének, de ezen kívül mást nem érzek, azt leszámítva, hogy már egy hete, vagy több, érzem néha a petefészkeimet vagy a méhemet.
Én sem mérem a hőmet. Ez a ciklusom 27. napja, előző terhességemnél a 35. volt pozi, nem tudom... Nagyon hinni akarok benne, hogy csak előre rápörögtem...
Amúgy nekem 16-án volt 16*12 mm-es a tüszőm, az szerintetek mikor repedt? 20-a körül talán? Mert akkor még van időm a pozitívra.
Feladni akkor sem szabad!!! Az e legrosszabb amit tehetsz ilyenkor! Tehát fel a fejjel! Bízz Benne! :)
Nem tudom. Éreztem talán, de más napokon is volt hasonló. Viszont a hüvelyváladékom napokig tojásfehérjés volt, egyik napon, talán 18-án volt a legnyúlósabb és azokban a napokban kívántam legjobban a férjemet is. :)
Szerintem a tüneteket annyira nem érdemes figyelni... Szerintem.
Legjobb lenne, ha bírnánk várni a nemvártig. :S De ki bírja ezt a bizonytalanságot, nem igaz? :)
Hát én nem bírom ki:) Azért is teszteltem már most. De persze hogy megmarad, az csak 50-60%, mert korai a terhesség, és az olvastam,hogy a menstruáció előtti pozitív teszteknek csak az 50-60%-a marad meg.:(
Alexa
Nekem ma van a ciklus 28. napja, de ált 30 naposak szoktak lenni.
Ti mikor terveztek tesztelni?
Dóri
Hajrá:)
Hát ha már eddig teszteltél, akkor most már nehogy félbehagyd:)
Én remélem, hogy szombaton indokolt lesz tesztelni, előbb nem tervezek.
Ok. :)
Csajok! Mindenki írja meg majd az eredményét ám!!! A pozitívat, ok? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!