Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív? Vagy csak elázott?...

Pozitív? Vagy csak elázott? 10 mp helyett véletlen 12 mp volt a vizeletben. Holnap nem kellene megjönnie.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 25. 21:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(((
2013. okt. 26. 20:25
 32/41 anonim ***** válasza:
17%

Sajnálom én is, na majd a köv hónapban.

És most hol vannak akik kettő!!! csíkot láttak, és pozitívoztak?

Mindegy is, a lényeg hogy nem ismerik a terhességi tesztet, akkor az ilyenek minek irnak véleményt?

2013. okt. 26. 21:40
 33/41 anonim ***** válasza:
71%

Itt vagyok én, aki többek közt azt mondta, hogy pozitív, és bizton állítom, hogy láttam kismillió tesztet, és most is azt mondom, hogy ez kétcsíkos.

Kegyetlenül rosszindulatú vagy, várod, hogy mindenki elbujdokoljon, mert két csíkot vélt látni...

Tudod az a jó, hogy te mindig hasznos válaszokat adsz :)

Az egyetlen dolog, ami számít, hogy ez a szegény asszony ebben a hónapban nem lett várandós.

2013. okt. 26. 22:21
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

A menstruáció várható napja környékén 2x teszteltem ilyen nagyon haloványka tesztet. A két gyerekem esetében ennél sokkal erősebb volt.

El ne keseredj! Ez egy gyakori dolog, sokan ezért ajánlják, hogy érdemes megvárni, hogy késsen a menses, mert becsaphatnak a tesztek.

2013. okt. 26. 22:43
 35/41 anonim ***** válasza:
30%

Nézd, én nem tudod hogy milyen tesztet láttál kétcsíkosnak, de a kérdezőé tuti nem! Nem terhes, tehát egy csíkos, ha 2 lett volna akkor most babás lenne,.

Az a szörnyű hogy még most is állítod hogy 2 csík van ott, te beteg vagy, elhiszem hogy drukkolsz mindenkinek hogy terhes legyen, de maradjunk már a tényeknél..

2013. okt. 26. 23:41
 36/41 anonim ***** válasza:

itt vagyok én is ,aki pozit írt és hidd el én is rengeteg nega illetve pozi tesztet láttam és ez halvány pozi volt!De én a vitát itt lezártam,csak te járatod itt le magad,h.minden csíkon parázon!

De ugye aki befásult...már csak ezen tud kattogni :)

2013. okt. 28. 11:10
 37/41 anonim ***** válasza:
mivel járatnám le magam? azzal hogy negatívnak láttam egy valóban negatív tesztet? itt az a kérdés hogy aki pozitívnak látta az mit látott?
2013. okt. 28. 11:46
 38/41 A kérdező kommentje:
Nem tartom kizártnak,hogy baba volt. Lehet,hogy gond volt vele és elment...
2013. okt. 28. 12:46
 39/41 anonim ***** válasza:

Van ilyen sajnos, ezért szokták mondani, hogy várjon az ember lánya a teszttel, de hát hogyan?!

Én is mindig nagyon korán tesztelek, s hála Istennek eddig nem is volt gond.

Két és fél gyermek anyukája :)

Neked meg szorítunk!!!

2013. okt. 28. 15:22
 40/41 anonim ***** válasza:
nem,nem azzal járatod le magad,hanem azzal,hogy mások véleményén rágódsz már napok óta,valaki ezt látta,valaki azt,ez a teszt nem volt negatív akkor sem,ha te a Dunába ugrasz :)
2013. okt. 28. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!