Közbotrányt okozó kérdésem van. Hogy lehet valaki " VÉLETLENÜL" terhes. Ha nem védekezik megfelelő módon és egészséges evidens,hogy terhes lesz valaki. Nem?
Jaj már az elmúlt napokban ez hányadik ilyen témájú kérdés már...ilyenkor megjelennek az okosok akikkel soha semmilyen baki nem fordult elő és döngetik a mellüket hogy csak a felelőtlen idiótákkal esik meg hogy csődöt mond egy védekezés és az ilyen ássa el magát...ez itt egy újabb ilyen kérdés lesz...jöhet a lepont, nem érdekel.
2013. febr. 23. 11:50
2/19 anonim válasza:
1500 féle módja van annak, hogy valaki nem számít rá és teherbe esik! mivel egy fogamzásgátlási módszer sem nyújt 100 %-os biztonságot!
2013. febr. 23. 11:52
3/19 anonim válasza:
Régebben pl magasabb hormontartalmúak voltak a fogamzásgátlók, ezért kellett egy rövidebb periódus, mikor abba kellett hagyni, ezalatt elvileg a nő védett volt. Ennek ellenére anyámék naptár módszert és megszakítást csináltak ebben a bizonyos periódusban és ... így lett öcsém :) (hál Istennek!)!!!
2013. febr. 23. 11:54
4/19 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs senkit le pontozni és nem is rossz indulatból kérdeztem ezt a dolgot.Pusztán kíváncsiság vezérelt.Ezzel senkit nem akartam bántani,de ha mégis akkor bocsánat,nem volt szándékos:(((
2013. febr. 23. 11:57
5/19 anonim válasza:
Számomra igen hihetetlen az itt olvasott történetek nagy része. Ha valaki körültekintően védekezik, és minden szabályt betart egyszerűen kizárt hogy terhes legyen. Hallottam olyan esetet, hogy óvszer mellett esett valaki teherbe. Csak aztán kiderült, hogy az óvszer, csak a dolog végén került fel. A másik a tabletta, ott pedig előfordult, hogy az illető néha elfelejtett bevenni 1-2 szemet.
A spirálos módszert nem ismerem, nem tudom mennyi esély van rá, hogy félrecsúszik, előfordulhat, nem vitatom.
2013. febr. 23. 11:57
6/19 anonim válasza:
Nekem azt mondta több mint fél tucat orvos, hogy nem eshetek teherbe természetes úton SOHA. Hormonproblémák, anyagcsere zavar és anatómiai gondok miatt. Amikor kimondta az utolsó szakértő is az "ítéletet", úgy döntöttünk a férjemmel, hogy többet akkor nem védekezünk. Első alkalommal teherbe estem. Hát ha ez nem véletlen akkor, mi? Mondjuk mi inkább csodaként tartjuk számon. :-)
2013. febr. 23. 12:01
7/19 anonim válasza:
Nyilván vannak esetek, mikor a véletlenségből sincs semmi gond, amit pl.: anyuékról írtam, ők nagyon örültek tesómnak. Természetesen, ha alaki nem akar gyerkőcöt, akkor kellő körültekintéssel igen kicsi rá az esély.
A hurkot illetően pedig tényleg nem tehet róla senki, de előfordul, hogy lejjebb csúszik és a szabadon maradó méhnyálkahártyába ágyazódik be a pete, anélkül, hogy ezt bárki észrevenné.
2013. febr. 23. 12:03
8/19 A kérdező kommentje:
Kedves 6. Örülök,hogy sikerült a baba,de én nem az ilyen véletlenekre gondoltam. Tényleg semmi nem történik ok nélkül. Valami nálatok is volt,hogy mégis sikerült.
2013. febr. 23. 12:04
9/19 anonim válasza:
az is elég ha beteg vagy és antibiotikumot szedsz ugye akkor csökken a fogamzásgátló hatása. Barátnőmék ez idő alatt más módon is védekeztek de azt senki nem mondta nekik, hogy az antibiotikum szedése után még 1 hónappal se lesz elég hatékony a fogamzásgátló. (csak egy olyan esetet írtam ahol előfordulhat véletlen terhesség:)
2013. febr. 23. 12:14
10/19 anonim válasza:
Egy BIZTOS módja van, hogy ne ess teherbe: ne élj nemi életet!!! Ha mégis, akkor valószínűleg tisztában vagy az esetleges következményekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!