Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet véletlen?

Hogy lehet véletlen?

Figyelt kérdés
Közbotrányt okozó kérdésem van. Hogy lehet valaki " VÉLETLENÜL" terhes. Ha nem védekezik megfelelő módon és egészséges evidens,hogy terhes lesz valaki. Nem?
2013. febr. 23. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért nem "evidens", hogy terhes lesz, de nagy eséllyel terhes leHET!
2013. febr. 23. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:

Ott a pont az elsőnél.

Máskülönben meg semmi nem véd 100%,illetve igen, :D no sex,az a biztos!

2013. febr. 23. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

A "véletlen" terhességek nagy része nem véletlen, hanem puszta felelőtlenség.

Már csak ha az itteni kérdésekből indulok ki...

"Kihagytam egy szem tabit, de nem használtunk kiegészítő védekezést. Ugye nem leszek terhes?"

"8 nap szünetet tartottam 7 nap helyett, de nem használtunk gumit, lehetek terhes?"

"Antibiotikumot kell szednem, ugye nem kell kiegészítő védekezés? Menyi az esélye, hogy terhes leszek?"

"Mindig gumival védekezünk. Csak egyszer volt olyan, hogy nem volt nálunk, és anélkül csináltuk. Ugye nem leszek terhes?"

Rengeteg ehhez hasonló kérdés van. Persze, nincs 100%-os módszer, az tény. De ha az emberek védekeznének, és az alkalmazott védekezési módszert normálisan használnák, fele ennyi nem kívánt terhesség se lenne.

2013. febr. 23. 12:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Na 13-as téged most jól le fognak pontozni sokan. Na meg engem is ,mert igazából ez a válasz a kérdésre.
2013. febr. 23. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
(...a kérdezőt nem lehet lepontozni) :)
2013. febr. 23. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
En is a mellett vagyok h nem vedekeznek megfello modon. persze hiszem h vannak veletlenek, de azok mikor menstruacio kozben teherbe esik vagy mikor nem vedekeznek es ugy vannak vele h lesz ah lesz.....akkor ne mondjuk h veletelen. Vagy pl mint amiket a 13 as leirt!!
2013. febr. 23. 13:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Na akkor most el árulom,hogy 18 éves korom óta szedem a fogamzás gátlót. Most 36 éves vagyok és eddig 4x voltam terhes az első 6 hetesen el ment művi befejezéssel. Aztán van 3 szép és egészséges gyerekem ami nem a véletlen műve,hanem azért mert nem védekeztem. Voltam beteg az el múlt évek alatt és sosem volt véletlen terhességem.
2013. febr. 23. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor örüljetek neki hogy nem lettetek terhesek, csak akkor mikor VALÓBAN szerettétek volna. Amiket a 13 as írt azok egyértelmű szituk mert azok feketén fehéren szerepelnek pl. a betegtájékoztatóban. Ez valóban nem megfelelő használat. De van olyan is amikor látszólag oké kellene hogy legyen és MÉGSEM AZ.

Én pl. szoptattam és mellette szedtem a szoptatáskor szedhető fog.gátló gyógyszert és mégis vmi úton módon babás lettem mellette. Nem volt nagy katasztrófa mert megtartottuk, de tudom hogy soha többet nem fogom azt használni. Én is voltam beteg mellette de NEM szedtem olyan gyógyszereket amiket a betegtájékoztató/és orvosom/ és gyógyszerész felsorolt volna.És mégis...

2013. febr. 23. 14:20
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Jajj nagyon ügyes vagy Kérdező,de főleg szerencsés mert akkor lehettél terhes amikor akarod.
2013. febr. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!