Hogy lehet véletlen?
Ott a pont az elsőnél.
Máskülönben meg semmi nem véd 100%,illetve igen, :D no sex,az a biztos!
A "véletlen" terhességek nagy része nem véletlen, hanem puszta felelőtlenség.
Már csak ha az itteni kérdésekből indulok ki...
"Kihagytam egy szem tabit, de nem használtunk kiegészítő védekezést. Ugye nem leszek terhes?"
"8 nap szünetet tartottam 7 nap helyett, de nem használtunk gumit, lehetek terhes?"
"Antibiotikumot kell szednem, ugye nem kell kiegészítő védekezés? Menyi az esélye, hogy terhes leszek?"
"Mindig gumival védekezünk. Csak egyszer volt olyan, hogy nem volt nálunk, és anélkül csináltuk. Ugye nem leszek terhes?"
Rengeteg ehhez hasonló kérdés van. Persze, nincs 100%-os módszer, az tény. De ha az emberek védekeznének, és az alkalmazott védekezési módszert normálisan használnák, fele ennyi nem kívánt terhesség se lenne.
Akkor örüljetek neki hogy nem lettetek terhesek, csak akkor mikor VALÓBAN szerettétek volna. Amiket a 13 as írt azok egyértelmű szituk mert azok feketén fehéren szerepelnek pl. a betegtájékoztatóban. Ez valóban nem megfelelő használat. De van olyan is amikor látszólag oké kellene hogy legyen és MÉGSEM AZ.
Én pl. szoptattam és mellette szedtem a szoptatáskor szedhető fog.gátló gyógyszert és mégis vmi úton módon babás lettem mellette. Nem volt nagy katasztrófa mert megtartottuk, de tudom hogy soha többet nem fogom azt használni. Én is voltam beteg mellette de NEM szedtem olyan gyógyszereket amiket a betegtájékoztató/és orvosom/ és gyógyszerész felsorolt volna.És mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!