Pozitív? Vagy csak elázott? 10 mp helyett véletlen 12 mp volt a vizeletben. Holnap nem kellene megjönnie.
2013. okt. 25. 21:07
21/41 A kérdező kommentje:
A ma reggeli digitális CB tesztem negatív,a Corax meg vagy nagyon halvány,vagy szintén negatív... Mensi sehol még,ma nem kellene megjönnie...
2013. okt. 26. 10:42
22/41 anonim válasza:
Gratula ez bizony 1000% hogy pozitív!:)
23/41 anonim válasza:
miért írod hogy pozitív? nem látsz? a kérdező is azt írta: negatív
komolyan mondom hogy ez a sok befásult nő már mindenütt pozitívat lát.. vagy csak szórakozásból írják hogy pozitív?
24/41 anonim válasza:
kedves 23-as,én nem tartom magam befásultnak,én voltam az első,aki pozit írt,mert én annak látom!Jó lenne,ha nem kezedenéd a fásultságoddal a vitát!
26/41 anonim válasza:
ez csak nagyon talán.de nekem is ilyen volt nemvárt előtt.utána két nappal már szép erős,kétcsíkos volt.szurkolok.és írj majd.
27/41 anonim válasza:
Annyira biztos, hogy a teszt pozitív, mint hogy itt ülök. HOgy a main mi van, azt nem látom, és nem tudható, mi történt azóta, de ez, amit lefotóztál, ez pozitív.
28/41 anonim válasza:
Én is látom a halványka csikot. Szerintem erősödni fog! :)
29/41 anonim válasza:
na igen, a 25. válaszoló linkjén az pozitív, de a kérdezőé negatív, kiváncsi lennék az arcokra ha leírja hogy nem terhes, egyébként meg már leírta hogy egy másik teszt negatív..
mit kell pozitivolni nem tudom..
30/41 A kérdező kommentje:
megjött...
2013. okt. 26. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!