Pozitív? Vagy csak elázott? 10 mp helyett véletlen 12 mp volt a vizeletben. Holnap nem kellene megjönnie.
2013. okt. 25. 21:07
4/41 anonim válasza:
Én az Istennek nem látom a második csíkot:-(
5/41 A kérdező kommentje:
Reggel újra tesztelek. Nagyon bízom benne,hogy tényleg pozitív,és nem csak elázott. 2 éve várunk a mi Kisbabánkra. Elázott teszten sem jöhet ki a teszt csík,ugye? Ott van a csík,ahol lennie kell? :)
2013. okt. 25. 21:26
6/41 anonim válasza:
mintha lenne valami de még halványnak sem mondanám. Mindenképp tezstelj holnap vagy 2 nap mulva. Mivel még korán teszteltél ebből simán lehet pozitív....
7/41 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt múlt pénteken nemvárt napján.Gratulálok ez pozitív. :) Mikorra nem várod a menzidet?
8/41 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom.
2013. okt. 25. 21:44
9/41 anonim válasza:
Szerintem 2nap múlva tesztelj újra.addig erősödni fog a csík. :) utolsó voltam
10/41 A kérdező kommentje:
Nem is gratuláltam Neked,a fenébe! Ne haragudj! Nagyon bízom benne,hogy baba van a dologban...
2013. okt. 25. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!