Eperke.65 kérdése:
Tegnap edjütt voltam barátommal (nem elsőnek) nem védekeztünk és véletlen belement. De utáána éreztem hogy kifolyt. Esélyes hogy teherbe esek?
Figyelt kérdés
terhesség2013. szept. 21. 11:34
4/9 anonim válasza:
Fúúúú te nagyon primitív vagy h lehet az együtt szót DJ-vel írni????? És ez csak egy hiba!
Tudd ha beléd élvez akkor általában a nagyja kifolyik! De attól nagy esély lehet rá h teherbe ess!!!
5/9 anonim válasza:
Mi a kutya fülének szexelsz, ha ennyire tudatlan vagy?!
Senkiben nem marad benne az egész cucc, viszont aminek bent kell, hogy maradjon a teherbeeséshez, annyi bent fog maradni. A többi mindenkinek kifolyik.
Menj el sürgősen nőgyógyászati ügyeletre esemény utániért, vagy kezdjetek el gyerekneveken gondolkozni, mert baromira esélyes lehet, hogy terhes leszel! Pláne ha éppen jókor voltatok együtt.
7/9 anonim válasza:
A kérdésből úgy veszem ki, hogy amúgy sem szoktatok védekezni, csak megszakítást csináltok. Attól is lehetsz terhes. Ha nem szeretnél babát, akkor védekezz és olvass utána, hogy melyik módszer mennyire biztonságos.
8/9 anonim válasza:
Igen, így kell csinálni ahhoz, hogy terhes legyél! A hülyék mindig így szaporodnak: "De utána éreztem, hogy kifolyt..."
9/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz terhes. A sperma nagy része kifolyik, mindenkinél, aki nem védekezik. Az nem olyan, hogy bemegy, és ott marad örökre. Használjatok gumit, vagy gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!