Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakivel hasonló?

Volt valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
13.napja késik a menstruációm. Tesztelni nem teszteltem, biztos sokan nem tudják megérteni, miért nem, de szinte kizárt a terhesség. 8éve nem sikerül. Nem hiszem, h valaha is terhes lehetnék. Ráadásul néha szokott késni, de nem ennyit. És most pár napja szörnyen rosszul vagyok: már hányingerre ébredek és egész nap nem múlik. Amíg épp eszem vmit addig jól vagyok, aztán kezdődik elölről. Melleim iszonyúan fájnak. Mensi görcsök egyáltalán nincsenek, csak néha 1-1 nyilaló szúrás. Volt valakinek ilyesmi? Esetleg beteg lehetek?

2013. okt. 10. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
sajna nincs időm rendszeresen benézni,de ha valakinek esetleg hasznos tanács kell,irjon itt privit és megirom a mélcimemet.azt ugyanis egész nap meg tudom nézni ha valaki ott üzen!
2013. okt. 15. 12:55
 82/88 anonim ***** válasza:
hogy vagy(tok)?
2013. okt. 29. 07:14
 83/88 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést, remekül. :) Ma vagyunk 10hetesek és 3naposak és tegnap már megmutatta a kis szívverését az itthoni szívhang hallgató kütyünk. Ma voltunk a védőnéninél, jön a vérvétel és hasonlók, valamint készülünk az első genetikai uh-ra.

Apropó, erről esetleg tud valaki vmit? Mármint inkább az ehhez tartozó vérvételről, hogy azt hol csináltathatunk? Mert a genetikai uh-t ahol csináltatjuk, ott nem csinálnak vértesztet.

2013. nov. 5. 13:14
 84/88 anonim ***** válasza:
Erre sajnos nem tudok válaszolni,de örülök hogy minden rendben van!!!
2013. nov. 7. 07:19
 85/88 anonim ***** válasza:
Szia! hogy vagytok?
2013. dec. 4. 08:11
 86/88 anonim ***** válasza:
hogy vagytok???
2014. febr. 21. 11:16
 87/88 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, aranyosak vagytok! :)

Most vagyunk a 33. hétben, már 2 kg-nál jár a kis tündérke, aki kislány lesz. :) Eddig teljesen problémamentes a terhességem, hála az égnek.

2014. ápr. 15. 15:24
 88/88 anonim ***** válasza:

Jajj,de jó ezt olvasni!! :)

További minden jót nektek!!

2014. ápr. 15. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!