Volt valakivel hasonló?
Figyelt kérdés
13.napja késik a menstruációm. Tesztelni nem teszteltem, biztos sokan nem tudják megérteni, miért nem, de szinte kizárt a terhesség. 8éve nem sikerül. Nem hiszem, h valaha is terhes lehetnék. Ráadásul néha szokott késni, de nem ennyit. És most pár napja szörnyen rosszul vagyok: már hányingerre ébredek és egész nap nem múlik. Amíg épp eszem vmit addig jól vagyok, aztán kezdődik elölről. Melleim iszonyúan fájnak. Mensi görcsök egyáltalán nincsenek, csak néha 1-1 nyilaló szúrás. Volt valakinek ilyesmi? Esetleg beteg lehetek?2013. okt. 10. 12:59
31/88 anonim válasza:
Most mar en is nagyon kivancsi vagyok, drukkolok, hogy vegre 2 csikot lass! :-)
33/88 anonim válasza:
Visszanézek én is és kíváncsian várom :)Azóta sem változtak a tünetek?
34/88 anonim válasza:
11-es vagyok!
Tegnap vagy 20x visszanéztem, hogy van-e új kérdezői hozzászólás. :)
Vasárnap Veled fogom kezdeni a napomat!!! Megy a drukk!!!
35/88 A kérdező kommentje:
Ennyi tündéri embert..legszívesebben mindenkinek külön-külön megköszönném, hogy ilyen aranyosak vagytok! :)
A tünetek semmit sem változtak. Annyi csak, hogy egyszerűen képtelen vagyok bemenni a konyhába. Ébredés után arra gondoltam, hogy kimegyek egy teáért és máris öklendezni kezdtem. Bár lehet, hogy ez pszichés és csak az agyam mókázik velem?
12 hetes kismami és a többiek, akik még emlékeznek, sokszor hallottam már, hogy egy nő megérzi, ha babát vár. Ez igaz? És persze nem a tünetekre gondolok. Tényleg van valami különös érzés ilyenkor? Mert én sajnos nem érzek semmi különlegeset.. :(
2013. okt. 11. 11:33
36/88 anonim válasza:
12 hetes vagyok én is,de nem volt megérzésem.Nemvárt napján teszteltem,mert készültünk a babára,de csak reménykedtem,nem tudtam,hogy összejött vagy sem.Úgy gondolom,hogy itt nem az agyad mókázik,mivel 8 éve vársz erre és ahogy látom,már rég lemondtál róla.Vagyis a tünetek nem a vágyad miatt vannak,csak később kapcsoltad össze őket egy esetleges terhességgel.Nagyon szorítok!
37/88 anonim válasza:
Én is szinte fél óránként néztem, hogy írtál e. És természetes hogy visszanézek, hogy mi az eredmény. :) A megérzésről pedig annyit, hogy kb 5-6 hetes terhes lehettem mikor mondtam a páromnak. "Kicsim, szerintem most sikerült, babánk lesz" Persze kételkedett, egy picit mert amíg nem látta a két csíkos tesztet addig nem hitte el. :) Nem értette, hogy lehet megérezni ha baba van. Én sem tudom megmagyarázni, de emlékszem ültem a gép előtt, és akkor jött ez a gondolat, hogy szerintem most sikerült. És tényleg :) mára már 1,5 éves lányom. Nagyon nagyon szorítok neked :) a konyháról meg annyit, hogy én a hűtőt nem tudtam kinyitni, mert egyszerűen felfordult a gyomrom a szaláminak az illatától :/
38/88 anonim válasza:
31-es vagyok.Annyira megérdemled,ezért van ennyi ember melletted,mert ez erőt ad nekünk,azoknak is akik ugyanabban a cipőben járnak mint te! :)
39/88 anonim válasza:
Sztem már szombat este is megcsinálhatod, ne kínozz minket vasárnap reggelig! :)))
40/88 anonim válasza:
Én is csatlakozom a drukkolók közé!Nagyon kiváncsi vagyok!Mi is jónéhány évet vártunk a Csodára,aki már 20 hónapos!Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!