Volt valakivel hasonló?
8 év után!!!
Belekönnyeztem! :)
Sok boldogságot, vigyázz magad... izé... magaTOKra!!!!!
Szívből gratulálok Nektek! Olyan jó ilyen csodákról olvasni :-) Végig figyeltem a kérdésedet, mert amikor kiírtad nekem is pont 13 napja késett, bár én a férjem unszolására hamarabb megcsináltam a tesztet (és poz. lett nekünk is).
Még egyszer gratulálok és jó egészséget kívánok Nektek! Vigyázzatok Magatokra!
GRATULAAAAA!!!! Annyira örülök :):):). Fantasztikus érzés lehetett ennyi idő után pozit tesztelni :D. Remélem azért majd néha írsz, mi újság. Továbbra is nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen!
1-es válaszoló
Köszönjük szépen! :) Ma csináltam egy újabbat és aszerint már több, mint 5hetes terhes vagyok. :))) Persze nem lehet teljesen pontos, de azért kb.
Ha gondoljátok és lenne kedvetek, indíthatnánk valahol egy új topicot, én szívesen beszélgetnék Veletek tovább, megoszthatnánk élményeket, stb.
Van kedvetek? Vagy ötlete valakinek, hogy hol? :)
Szia! Ez nagyon jó ötlet! Mi most kezdtük, nagyon izgatott vagyok. 12 nap múlva lesz eredményem. :)
A babanet.hu-hoz mit szólsz?
11. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!