Ki nem várja 28-29. e körül?
Figyelt kérdés
Tesóval próbálkozunk már április 10.-e óta de még nem akaródzik jönni, reménykedek ebbe a hónapba is. Lányom 5. hónapban sikerült, már 16 hónapos "nagy" lány :) A másik az lenne ha a luteális fázisban lent van a méhszáj akkor tuti hogy nem sikerült a baba? Vagy ez ciklus vége felé még fel mehet és még is lehet baba?2013. szept. 25. 00:07
1/17 anonim válasza:
Szia. Én még pont várom 29-re. Mi jövő hónaptól kezdjük a próbálkozást első babára.
Drukkolok nektek, hogy lassan össze jöjjön!
A másik kérdésre nem tudok válaszolni, ebben a témában teljesen ismeretlen vagyok.
Hajrá nektek! Mi majd jövő hónaptól izgulunk.
2/17 anonim válasza:
Szia ! Én holnapra nem várom. Csináltam tegnap tesztet, 25 öst, sajnos negatív lett. MAjdnem megjön érzésem az jelen van sajnos :( :( nem tudom, még reménykedek..de sztem meg fog jönni :(
veled mizu? nekem első baba lenne..
3/17 anonim válasza:
Nekem is, ha jelentkezik, akkor olyan 28-29-30.a körül.
4/17 anonim válasza:
Én. 28-án kellene megjönnie, de szerintem meg is fog jönni. :(
5/17 anonim válasza:
kedves utolsó!nekem holnapra..és én napok óta érzem a majdnem megjön érzést..előző ciklusba 2 nappal előbb jött meg...igy most is stresszen vagyok már mi lesz! de még ne adjuk fel :D
6/17 anonim válasza:
Én 28-ra nem várom:) Harmadik baba lesz :)
7/17 anonim válasza:
Csajok !! akko megy a nagy drukk magunknak! :D :D Már nagyon várom a holnapot!!! Egész nap féltem, hogy megjön, félve mentem wécére..de talán mindjárt véget ér a mai nap :) Ki mikor tesztel??
8/17 A kérdező kommentje:
Én már mindent tünetnek veszek, így már fel se veszem, mert mindig meg jött, na majd kiderül, minden esetre mindenkinek megy a drukk :)
2013. szept. 25. 20:22
9/17 anonim válasza:
Görcsölök már, úgyhogy ez a hónap is elszállt :(
10/17 anonim válasza:
én is sajnos,még nem jött meg..de sztem kopogtat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!