Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek benneteket sok válasz...

Kérlek benneteket sok válasz mitévö legyek léci nagyon nemtudom mit tegye!?

Figyelt kérdés
már 2 napja késik a mencesze enyhe görcsel mi már eélmult és megnött a melle!!!!barátnöm 17 és fél éves én 22 és lehet hogy becsuszott egy baba!a barátnömet a nagyszülei nevelik mert az anya épp igy volt 16 évesen terhes! és elszeretnénk vetettni!! csak nagyon fél az én kedvesem és én is elöbb telefonáltunk és már sirt és nekem is könyem jött!! nem szeretnénk veszekedés se rosszat mit tegyünk hogy tudasuk a szülökkel baj nélkül? KÉRLEK BENNETEKET SEGICSETEK MI A TEENDÖ? :,-(
2009. nov. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én :) Jajj ugyan dehogy, ezek olyan dolgok, hogy ha ilyen megtörténhetne, akkor minden nő nagy hassal rohangálna az utcán. Ez azért ennyire nem egyszerű :) Pont ebben a témában láthatod, hogy mennyire nem könnyű teherbe esni, ettől nem lesz terhes a barátnőd. Főleg, hogy mindig védekeztek óvszerrel, ha iszonyatosan féltek, ami abszolút alaptalan, mert tényleg rendesen védekeztek, akkor vegyetek spermicides óvszer. Azt hiszem a Durex Extra Safe ilyen, de javítsatok ki, ha tévedek. Semmi gond nem lesz, 1000 %-ra fenntartom továbbra is, hogy nem terhes a barátnőd. Szex közben pedig kár görcsölnötök, hiszen semmi baj sincs, nem indokolja semmi a félelmeteket, ne rontsátok el a saját örömötöket.
2009. nov. 5. 20:17
 32/41 A kérdező kommentje:
oo ezt jo volt olvasni bár már alig látom a betüket elkaptam ezt a virust is nemtom hogy veszek tesztet!...amugy mi is extra safe vagyis vastagabb durexet használunk már .szerintem megbizhatobb
2009. nov. 5. 20:20
 33/41 anonim ***** válasza:
Akkor az végképp kizárja a teherbeesést, eddig is 100% volt, hogy nem terhes a barátnőd, de így már 150 %. Ha esetleg marad is a kezén valami (ami teljesen kizárt), azt az óvszeren lévő spermicid elintézi. Nyugodjatok meg :)
2009. nov. 5. 20:21
 34/41 A kérdező kommentje:
ez szuper és akkor ez a durex extra safe spermicides? az az megöli a spermát?
2009. nov. 5. 20:24
 35/41 anonim ***** válasza:
Pontosan :) Tehát ha véletlenül kerül rá, akkor megöli a spermát, esélye sincs megtermékenyíteni a barátnődet :)
2009. nov. 5. 20:27
 36/41 A kérdező kommentje:
ez remek ha lefekszem vele akkor már csak ilyet használok mert vastagabb is
2009. nov. 5. 20:31
 37/41 anonim ***** válasza:

Nyugi nem terhs a barátnőd,késhet a menstruáció a stressztől is vagy hogy lehet még nem állt be neki,sok idő kell hozzá hogy beálljon.Az meg hogy nő a mell,az nem jelenti azt hogy terhes.20-21éveskorig nőhet.

Nyugi nem terhes,de azért majd írj,hogy mivan!

2009. nov. 6. 10:45
 38/41 A kérdező kommentje:
szerintetek baj az ha reggel véletlen elment pisilni és elfelejtette üvegbe? de 1 orával késöbb ujra tudott pisilni bár az már csak pár mililiter ez megbizhato negativ eredmény? na ma van a 30. ciklus nap és nem jött meg még mindig mikor 28 napos volt a multhonapi ! CSINÁLTUNK TESZTET ÉS AZ NEGATIV LETT! ÉN MÁR NEMÉRTEM CSÜTÖRTÖKÖN CSINÁLUNK MÉGEGYET MÁR MEG IS VETTEM ÉS ODA ADTAM NEKI REMÉLEM AZ IS NEGATIV LESSZ FÉLEK :(!!!!!
2009. nov. 6. 12:46
 39/41 anonim ***** válasza:

Tuti nem terhes, ne aggódjatok. Jól csináltátok meg a tesztet. Ha terhes lenne, valószínüleg már kimutatta volna. Nekem is van hogy késik, pedig máskor órára pontos. Most is késik egy napja, de szerintem nem vagyok terhes. Nyugi! Nyugi! Nyugi!

Milyen tesztet csináltatok?

2009. nov. 6. 13:51
 40/41 anonim ***** válasza:
Miért érzem azt,hogy a kérdező nem férfi hanem nő???
2009. nov. 6. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!