Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek benneteket sok válasz...

Kérlek benneteket sok válasz mitévö legyek léci nagyon nemtudom mit tegye!?

Figyelt kérdés
már 2 napja késik a mencesze enyhe görcsel mi már eélmult és megnött a melle!!!!barátnöm 17 és fél éves én 22 és lehet hogy becsuszott egy baba!a barátnömet a nagyszülei nevelik mert az anya épp igy volt 16 évesen terhes! és elszeretnénk vetettni!! csak nagyon fél az én kedvesem és én is elöbb telefonáltunk és már sirt és nekem is könyem jött!! nem szeretnénk veszekedés se rosszat mit tegyünk hogy tudasuk a szülökkel baj nélkül? KÉRLEK BENNETEKET SEGICSETEK MI A TEENDÖ? :,-(
2009. nov. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Először csináljatok tesztet, mert ha az negatív akkor nincs gond. Tesztet vehetsz pl. Auchanban, Tescoban... 800 Ft körül van. Vegyetek gyorsan egyet és reggeli első vizeletből csinálja meg a barátnőd.
2009. nov. 5. 19:35
 12/41 anonim válasza:
100%

2 nap menszesz kérdés még nem a világ vége!!!!

Lehet még nincs beállva neki, és késik. Ez természetes! De mindenféleképpen csináljon meg egy terhességi tesztet!!!!

2009. nov. 5. 19:35
 13/41 A kérdező kommentje:
1 honap? huuha hát tesztelni azt fogunk csak nemjött meg neki mert 28 naposak töbnyire a ciklusai és ma van a 29. holnap már a 30. és ma elmult az a kicsi görcsölés is ami volt pár orán átt
2009. nov. 5. 19:37
 14/41 A kérdező kommentje:
oké csinálunk az rendben....de ha terhes hogy közöljem a nagyszüleivel? még az én szüleim nem olyanok ök segitenének megoldani
2009. nov. 5. 19:39
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Gumi volt rajtad , sé nem is élveztél bele.

Tuti nem terhes, de a teszt majd megnyugtat.

2009. nov. 5. 19:41
 16/41 anonim válasza:

Te már felnőtt vagy. Odaállsz a nagyszülei elé, és megmondod. De mond meg, hogy vállalod a felelősséget!

DE semmiféleképpen ne vetessétek el. Lehet, hogy most ez lenne a legjobb megoldás de később nagyon megfogjátok bánni, és lehet hogy többé nem lehet gyereke/gyereketek. Gondoljatok bele, hogy egy életet akartok kioltani!

17/L

2009. nov. 5. 19:44
 17/41 A kérdező kommentje:
bárcsak igazad lenne! eccer volt talán egy baleset hogy egy picit feljebb csuszott a második gumi mert cserélni kelett! de akkor is vettünk 72 orás tabit azota már teszteltönk 2x és semmi...csak most nött meg a melle meg hát semmi tönet csak nem jött meg...a tüneteknek most kéne jönnie valahogy szerintem
2009. nov. 5. 19:45
 18/41 anonim ***** válasza:
Szerintem sem terhes, nekem is késett ebben a hónapban 7 napot és ahogy itt olvasgattam még elég sok lánynak, úgy hogy lehet, hogy ő is ebben a cipőben jár... Addig fölösleges ilyeneken gondolkodni, amíg a teszt nem mutatta ki a pozitív eredményt, amire kb. nulla az esély, ha így védekeztetek. Viszont ha ennyire féltek, akkor szedjen gyógyszert a barátnőd, és úgy már tényleg 100% lesz a védekezés.
2009. nov. 5. 19:47
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne vicceljetek már most mondta hogy óvszer volt rajta és nem a lányban ejakulált!

Nem terhes, csak késik neki. A görcs a mensit jelzi és mivel még fiatal, megijedt.

Nyugtatásképpen egy teszt, ami tuti negatív lesz, és nem kell mondani senkinek semmit.

Védekezzetek tovább, de óvatosan, de szerintem így is nagyon óvatos voltál.

NINCS BABA!

2009. nov. 5. 19:49
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nyugi, dehogy terhes a barátnőd :) Nem kell mondani senkinek semmit, én tesztet sem csinálnék, hiszen kétfajta védekezést is alkalmaztok, a teherbeesés esélye nulla. Semmi baj sincs, ettől a klímától késik a menstruációja, ebben a hónapban rengeteg nőnek késik, vagy korábban jön meg. Nekem 3 nappal előrébb jött. Nameg a stressztől késik. Semmi baj, nincs mit elvetetni, ha akartok csináljatok egy tesztet, akkor majd megnyugszik és meglátod rögtön megjön neki :):) 1000%, hogy nem terhes, nem kell az ördögöt a falra festeni. Még nyugtatásképp leírom, hogy egészségügyis vagyok, tehát nem a levegőbe beszélek, semmi gond :):)
2009. nov. 5. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!