Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek benneteket sok válasz...

Kérlek benneteket sok válasz mitévö legyek léci nagyon nemtudom mit tegye!?

Figyelt kérdés
már 2 napja késik a mencesze enyhe görcsel mi már eélmult és megnött a melle!!!!barátnöm 17 és fél éves én 22 és lehet hogy becsuszott egy baba!a barátnömet a nagyszülei nevelik mert az anya épp igy volt 16 évesen terhes! és elszeretnénk vetettni!! csak nagyon fél az én kedvesem és én is elöbb telefonáltunk és már sirt és nekem is könyem jött!! nem szeretnénk veszekedés se rosszat mit tegyünk hogy tudasuk a szülökkel baj nélkül? KÉRLEK BENNETEKET SEGICSETEK MI A TEENDÖ? :,-(
2009. nov. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:

19:44-es vagyok

Kihagytam, hogy tutira nincs baba, ha 2 napot késett csak és védekeztetek.

2009. nov. 5. 19:52
 22/41 anonim ***** válasza:
Jajj és azt kifelejtettem, hogy menstruáció előtt a mellek megduzzadhatnak és a görcsök a menstruáció tünetei. Szóval tényleg semmi baj :)
2009. nov. 5. 19:52
 23/41 A kérdező kommentje:
az utolso válaszolonak köszönöm ez nyugtato volt remélem tényleg igazad lessz örülnénk neki nayon!! köszönöm ha van még irjatok mindent szivessen olvasok
2009. nov. 5. 19:53
 24/41 A kérdező kommentje:
az egszségügyisnek köszönöm remélem igazad lessz puxi érte hihi örülnék neki nagyon :-)))
2009. nov. 5. 19:58
 25/41 A kérdező kommentje:
igen ezt ö is mondta ,hogy megduzzadhat a mell meg stb. csak félünk nagyon én már megbeszélem vele hogy inkább lemondok a sexuális életünkröl inkább majd ha felkészültek leszünk rá !
2009. nov. 5. 20:00
 26/41 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem? Csak akkor fogtok sexelni, ha gyereket akartok majd? Ez butaság, jól védekeztek, bár mindenki így tenné.
2009. nov. 5. 20:04
 27/41 A kérdező kommentje:
o köszönöm ezt jo volt olvasni hogy jol védekezünk!..akkor szeretkeznénk ha megtudnánk bizni az ovszerban vagyis ha már nem paráznák mind a ketten igy értem ha minden szépen menne mert igy az aktus sem olyan
2009. nov. 5. 20:06
 28/41 anonim ***** válasza:
Ne aggódjatok és majd írd meg, hogy mi volt. (előző voltam)
2009. nov. 5. 20:11
 29/41 A kérdező kommentje:
lenne egy kérdésem egy érdekes de bénán hangzik..mondjuk hogy szeretkezek a barátnömmel és eccer elmegyek ugye akkor már nehezebben áll fel barátnöm kézel segit erre! és miután felált én rakom be nehogy valami baj legyen ! és ha kicsuszik és barátnöm rakja be azzal a kezével mivel játszott hogy ujbol feláljon lehet terhes ettöl is? persze már száraaz voltam miután levettem az ovszert
2009. nov. 5. 20:11
 30/41 anonim ***** válasza:

És óvszerrel rakod be akkor is? :)

Amúgy a sperma levegőn nem sokáig bírja.

Mindenesetre ha már egyszer "elmentél", miért nem mosod meg gyorsan és folyt.köv. hm?

Egyszerű megoldás de hasznos. És mossa meg a lány is kezét és akkor tuti.

A másik ha esetleg a lánynak elég pontos a menzesze, akkor ha ennyire féltek, hagyjátok ki a 11 naptól a 17. napig a szexuális együttlétet és akkor az óvszer meg hogy nem benne mész el hanem kinn 150 %-os védekezés szinte.

2009. nov. 5. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!