Teherbe eshettem? Sürgős válasz!
Figyelt kérdés
Március 30án volt meg utoljára. Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót. Miután elmúlt a menzeszem, kb a ciklus 7.-8. napján voltunk együtt a párommal. Kiszakadt a gumi. Rá 10 napra barnás folyásom volt. Lehetek terhes? A babának, ha van nem lesz semmi baja, hogy nem telt el több hónap a tabletta abbahagyása után? Elméletileg 27-n kellene megjönnie. Lehet baba?2011. ápr. 18. 09:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak hormonzavarod lehet, mert nemrég hagytad abba a fogamzásgátlót. Nálam is így volt.
Idővel helyreállsz.
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg a hormonrendszered rendetlenkedik a tabi abbahagyása után, bár az tény, hogy néhányan úgy reagálnak az abbahagyásra, hogy nagyon könnyen teherbe esnek. Azért ha nem jön meg tesztelj.
3/3 anonim válasza:
kis esély van rá, pl ha 26 napos a ciklusod, a 12. napon van ovuláció, és egyes források szerint 5 napot is várhatnak a kiskatonák odabent... De ez mind feltételezés. Nincs nagy esély.
Viszont ismerek ilyen párt, és teljesen jól vannak a kisbabáik, akik ikrek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!