Teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy ha a mesum közötti eltelt napoknak száma 35 körül van, múlthónap 16 án jött meg, tegnap előtt szeretkeztem a férjemmel védekezés nélkül, lehetek terhes? Örülnék egy picinek! Előre is köszönöm!
2011. nov. 7. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom te irtad ki a másik kérdést is!!!Mert ott is mesum volt irva,meg ott is 2 napja szeretkeztél!!!Minek kell ennyi kérdést kiirni????
2011. nov. 7. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért mert rohadt ideges vagyok! 2 hónapja vetéltem..:(
2011. nov. 7. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki védekezés nélkül nemi éltet él az előbb vagy utóbb terhes lesz. Azt, hogy neked ennek most jött el az ideje vagy még várat magára senki nem tudja megmondani.
2011. nov. 7. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked!
2011. nov. 7. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha középidőben van pé-d akkor 1-2-án volt, ti meg 5-én voltatok együtt. Szerintem nem, de az emberi test csodákra képes.
2011. nov. 7. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
remélem hogy így van:)
2011. nov. 7. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!